Τραγωδία! Οδηγός κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό [video]

Τραγωδία! Οδηγός κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό [video]

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όταν αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει από άγνωστη αιτία και ο οδηγός δεν κατάφερε να βγεi εγκαίρως

Ένα τραγικό γεγονός έγινε στις 14:50 στην Αττική Οδό. Αυτοκίνητο πήρε φωτιά από άγνωστη αιτία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall. 

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πώς πήρε φωτιά το αυτοκίνητο. Το συμβάν έγινε ανάμεσα στις εξόδους Ηράκλειο και Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από τις κάμερες της Αττικής Οδού, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κινείτο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας όταν, για άγνωστη ακόμα αιτία πήρε φωτιά. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο και να βγει από αυτό, το κόλλησε στο διαχωριστικό τοιχίο και δυστυχώς εγκλωβίστηκε, αφού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα! Παρότι διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να βοηθήσουν, ήταν αργά. Η φωτιά είχε επεκταθεί, ο οδηγός πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις και τους καπνούς και δυστυχώς κάηκε ζωντανός.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η οποία έσπευσε επί τόπου, ένα άτομο ανασύρθηκε νεκρό από το ΙΧ.

[Πηγή newsit.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube