Τους έλιωσε η μπετονιέρα! [video]

Τους έλιωσε η μπετονιέρα! [video]

Φορτηγό μεταφοράς τσιμέντου στην Κίνα ανατρέπεται και συνθλίβει αυτοκίνητο κάτω από το βάρος του.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Zhangzhou, στην επαρχία της Νότιας Κίνας Fujian και το αποτέλεσμά του ήταν τρεις νεκροί και δύο τραυματισμένοι.

Όπως θα δείτε και στο video, η «αγελάδα», όπως λέγεται στην επαγγελματική αργκό το φορτηγό μεταφοράς τσιμέντου, ακολουθεί ένα φορτηγάκι κολλητά και με μεγάλη σχετική ταχύτητα για τον όγκο του. Αμφότεροι κινούνται στη μεσαία λωρίδα σε δρόμο με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας. Η αριστερή έχει κόκκινο φανάρι και είναι γι’ αυτούς που θα στρίψουν αριστερά και στην οποία περιμένει να στρίψει ένα λευκό σεντάν, όπως κόκκινο έχει κι αυτή που στρίβει δεξιά.

Δευτερόλεπτα πριν από το συμβάν, ανάβει κόκκινο για τη μεσαία λωρίδα, οπότε το φορτηγάκι φρενάρει, ενώ ταυτόχρονα ανάβει το πράσινο για τις δύο ακριανές λωρίδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Λαμπάδιασε αυτοκίνητο με παιδιά που κοιμούνταν [video]

Η «αγελάδα» αρχικά επιχειρεί να φρενάρει, αλλά όταν ο οδηγός της καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει και θα παρασύρει το φορτηγάκι, στρίβει αριστερά, προφανώς ελπίζοντας ότι το λευκό θα αδειάσει το τόπο γρήγορα. Φευ, το σεντάν ξεκινά αργά και το φορτηγό υπερστρέφοντας από κλίση και επιτείνοντάς το με τα φρένα, ανατρέπεται συνθλίβοντας με τη ρυμουλκούμενη δεξαμενή του το αυτοκίνητο, ενώ εκτοξεύει το φορτηγάκι δεκάδες μέτρια μακριά, μέσα στο δεξί δρόμο της διασταύρωσης.

Απ’ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε από τις εικόνες του video, τη μεγαλύτερη επιβάρυνση δέχτηκε το πίσω μισό του σεντάν, όπου και πάλι προφανώς βρίσκονταν οι τρεις νεκροί.

[Πηγή liveleak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube