Συνεχίζεται το αλαλούμ με τα φετινά τέλη κυκλοφορίας

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τα φετινά τέλη κυκλοφορίας

Στο υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσουμε φέτος! Εάν θα παραμείνουν ως έχουν ή θα έχουμε αλλαγές από το 2015.

Μπορεί να έχουν μείνει 15 ημέρες για την 1η Νοεμβρίου οπότε και συνήθως αναρτώνται στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας αλλά όπως φαίνεται, στο υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν αποφασίσει ακόμα εάν θα προχωρήσουν σε αλλαγές ή όχι, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες ΙΧ να μην ξέρουν ακόμα τι θα πληρώσουν!

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες έλεγαν από το υπουργείο Οικονομικών ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε καμία αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας για φέτος. Τόνιζαν μάλιστα ότι δεν υπάρχει ο χρόνος για μία σοβαρή και σωστή αλλαγή των τελών κυκλοφορίας και η όποια αλλαγή μετατίθεται για τον επόμενο χρόνο ώστε να είναι σοβαρή και μελετημένη. Και όπως έλεγε στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών προσαρμοσμένη στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί, ώστε να βοηθηθούν πολίτες με χαμηλό εισόδημα να πάρουν πίσω τις πινακίδες που έχουν καταθέσει. Αυτά όμως ίσχυαν χθες!

Σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προανήγγειλε για ακόμα μια φορά αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας από φέτος.

«Προσπαθούμε για το 2015 να τα αλλάξουμε και να κάνουμε μεγαλύτερη την επιβάρυνση προς τα πάνω και μικρότερη την επιβάρυνση προς τα κάτω, αλλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να πούμε το τι ακριβώς θα γίνει. Αυτό που εξετάζουμε αυτή την στιγμή είναι να βρούμε τη λύση αλλά έχουμε συγκεκριμένες μηχανογραφικές δυνατότητες. Δεν μπορούμε τους ανθρώπους που δουλεύουν από το πρωί έως το βράδυ να τους κάνουμε να δουλεύουν όλο το 24ωρο. Ψάχνουμε μια λύση να είναι εφαρμόσιμη μηχανογραφικά και κοινωνικά δίκαιη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube