Συμφωνία nrg και METRO για την ανάπτυξη δικτύου φορτιστών αυτοκινήτων

Συμφωνία nrg και METRO για την ανάπτυξη δικτύου φορτιστών αυτοκινήτων

Σε μια μεγάλη συμφωνία προχώρησαν οι εταιρείες nrg και METRO, με σκοπό την ανάπτυξη ενός εκτεταμένου δικτύου φορτιστών για ηλεκτρικά οχήματα.

Σε μία μεγάλη συμφωνία προχώρησαν δύο πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο τους, η nrg και η METRO, για τη δημιουργία εκτεταμένου δικτύου φορτιστών ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων στα καταστήματα My market και METRO Cash & Carry.

Η συμφωνία αποτελεί ορόσημο και αφορά σε μια επένδυση που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ περιλαμβάνει την εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση του δικτύου με την τοποθέτηση 500 φορτιστών incharge από την nrg σε 250 σημεία (καταστήματα My market και METRO Cash & Carry). 

Η συνεργασία αυτή συμβάλλει στην ενίσχυση και εμπέδωση της κουλτούρας για νέες και πιο καθαρές μορφές μετακίνησης, καθώς οι καταναλωτές θα μπορούν να εκμεταλλεύονται τον χρόνο που περνούν κάνοντας τις αγορές τους στα καταστήματα των δύο αλυσίδων για να φορτίσουν απρόσκοπτα το όχημά τους. 

Η METRO, μία εταιρεία που εδώ και χρόνια πρωτοπορεί, δεν εφησυχάζει και έχει θέσει ως προτεραιότητα τη λειτουργία της σύμφωνα με τους Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης, εμπιστεύτηκε την nrg, τον μοναδικό πάροχο που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα σε όλη τη χώρα, σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο και σε δίκτυα κατανάλωσης και παροχής υπηρεσιών. 

Κοιτώντας στο μέλλον, με οδηγό την καινοτομία και την ανάπτυξη, οι δύο εταιρείες ξεκινούν μια σταθερή και πολυετή συνεργασία που φέρνει την ηλεκτροκίνηση μέσω του δικτύου incharge ακόμα πιο κοντά σε όποιον την επιλέγει ως τρόπο μετακίνησης σήμερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube