Συμφωνία ΔΕΗ blue με Avis για εγκατάσταση AC φορτιστών στους πελάτες του Avis Leasing

Συμφωνία ΔΕΗ blue με Avis για εγκατάσταση AC φορτιστών στους πελάτες του Avis Leasing

Η εγκατάσταση θα γίνεται χωρίς επιβάρυνση με επιπλέον κόστη και διαδικασίες, καθώς όλα περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα του Leasing συμβολαίου.

Η ΔΕΗ και η Avis υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης στους οδηγούς αυτοκινήτων μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing).

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία προσφέρει την προμήθεια και εγκατάσταση AC φορτιστών στους πελάτες του Avis Leasing, χωρίς επιβάρυνση με επιπλέον κόστη και διαδικασίες, καθώς όλα περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα του Leasing συμβολαίου.

Μέσω της διασύνδεσης των εφαρμογών My Avis και ΔΕΗ blue, οι οδηγοί θα μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους στο πλησιέστερο δημόσιο σημείο φόρτισης ΔΕΗ blue με αποκλειστικά προνόμια αλλά και να διαχειριστούν τη φόρτιση του οχήματός τους στον ιδιωτικό τους χώρο.

Οι πελάτες Leasing ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων της Avis επιλέγοντας το κατάλληλο πακέτο από τη ΔΕΗ blue αποκτούν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ηλεκτροκίνησης. Από τα πρώτα στάδια της ενημέρωσης και επιλογής πακέτου μέχρι την εγγυημένη εγκατάσταση των φορτιστών στο χώρο τους από εξειδικευμένο προσωπικό και με την αξιοπιστία της ΔΕΗ, επωφελούνται από τη συνεργασία και τα μοναδικά προνόμια.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ blue προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με περισσότερα από 1.800 δημόσια σημεία φόρτισης και 180 σημεία ταχυφόρτισης ισχύος έως 300 kW (DC) πανελλαδικά. Πρόκειται για έναν ολόκληρο κόσμο προσωποποιημένων υπηρεσιών, που βασίζονται στην πράσινη ενέργεια και δίνουν πρόσβαση στα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης. Το μόνο που χρειάζεται για φόρτιση στο δίκτυο ΔΕΗ blue είναι η λήψη της εφαρμογής ΔΕΗ blue, η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές Apple και Android.

Στο ΔΕΗ blue app οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα το πλησιέστερο σημείο φόρτισης, να κάνουν κράτηση του διαθέσιμου ταχυφορτιστή που τους εξυπηρετεί, να φορτίζουν πληρώνοντας με το ψηφιακό τους πορτοφόλι & να οργανώνουν τα ταξίδια τους προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης. Επιπλέον, μπορούν συμμετέχουν σε προγράμματα επιβράβευσης για εγγεγραμμένους χρήστες και να συνδέουν τον ιδιωτικό φορτιστή στο προφίλ τους προκειμένου να διαχειρίζονται τις ιδιωτικές φορτίσεις στο σπίτι ή την εργασία τους.

Από την άλλη πλευρά, με το ανανεωμένο MyAvis App, κάθε πελάτης Leasing έχει τον πλήρη έλεγχο και εύκολη διαχείριση του αυτοκινήτου του, καθώς η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις και στις πιο δύσκολες στιγμές. Με τη χρήση της εφαρμογής, ο πελάτης της Avis απολαμβάνει με μεγαλύτερη ασφάλεια τις διαδρομές τους εντός και εκτός πόλης καθώς έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και το ιστορικό του αυτοκινήτου, μπορεί να προγραμματίσει εύκολα και γρήγορα το επόμενο service του αλλά και να ενημερωθεί με απαραίτητες οδηγίες για έκτακτες περιπτώσεις.

Η εφαρμογή MyAvis είναι διαθέσιμη Δωρεάν για συσκευές Apple και Android.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube