Πήραν φωτιά τα στιλό των τροχονόμων! Έκοψαν 1.000 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα σε μια ημέρα στην Αττική!

Πήραν φωτιά τα στιλό των τροχονόμων! Έκοψαν 1.000 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα σε μια ημέρα στην Αττική!

Οι κλήσεις που κόπηκαν την Κυριακή στην Αττική ήταν 1.107 και όλες για παράνομη στάθμευση

Τι κι αν είναι Αύγουστος! Τι κι αν τουλάχιστον η μισή Ελλάδα είναι διακοπές! Η Τροχαία δεν φαίνεται να πήγε διακοπές αφού μόνο χθες Κυριακή έκοψε 1.107 κλήσεις για παράνομη στάθμευση!

Η αλήθεια είναι ότι τον Αύγουστο που είναι τα πράγματα πιο χαλαρά στις μεγάλες πόλεις, πολλοί οδηγοί γράφουν τον ΚΟΚ στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Επίσης, οι κλήσεις είναι και ένας εύκολος τρόπος να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία και έτσι χθες πήραν φωτιά τα στυλό των τροχονόμων!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, οι Υπηρεσίες Τροχαίας, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας, κάνουν καθημερινά συστηματικούς ελέγχους για την αποτροπή των παράνομων σταθμεύσεων και τη βεβαίωση αντίστοιχων παραβάσεων.

Έτσι πιο αναλυτικά χθες Κυριακή 11/08 βεβαιώθηκαν συνολικά 1.107 παραβάσεις παράνομων σταθμεύσεων εκ των οποίων 829 σε Ι.Χ.Ε., 23 σε Δ.Χ.Ε., 237 σε δίκυκλα, 17 σε φορτηγά και 1 σε λεωφορείο.

Η ανακοίνωση καταλήγει ότι οι έλεγχοι για τις παράνομες σταθμεύσεις, που συχνά αποτελούν και αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχιστούν αμείωτα.

[Πηγή: newsit.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube