Παρακολουθήστε το 1ο Συνέδριο Βιώσιμης Κινητικότητας, My Green Mobility 2022

Παρακολουθήστε το 1ο Συνέδριο Βιώσιμης Κινητικότητας, My Green Mobility 2022

Παρακολουθήστε ζωντανά το 1ο Συνέδριο Βιώσιμης Κινητικότητας «My Green Mobility 2022» που διοργανώνεται σήμερα, στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, από την DRIVE Media και την Dome Consulting.

Η σημαντικότερη μεταστροφή στην ιστορία της αυτοκίνησης και γενικότερα της κινητικότητας έχει ξεκινήσει, με το Μobility να μετατρέπεται σε Green Mobility. Είναι δεδομένο πως οι μετακινήσεις μας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες και καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε αυτή την αλλαγή.

Το περιοδικό DRIVE με 26 και πλέον χρόνια διαδρομής στον αυτοκινητικό Τύπο συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη μετάβαση διοργανώνοντας το 1ο συνέδριο της έκδοσής του «My Green Mobility» υπό την αιγίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του δήμου Αθηναίων καθώς και της UNESCO, με συνδιοργανώτρια την εταιρεία Dome Consulting Firm.

Οι σύνεδροι θα είναι εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες, στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μαζικών μεταφορών, του ακαδημαϊκού χώρου, του κλάδου της ενέργειας της ψηφιακής πολιτικής… Όλοι τους θα μετάσχουν σε αυτόν τον γόνιμο διάλογο που θα εξετάσει ρεαλιστικά τις καινοτόμες αλλαγές που ζούμε ήδη και θα συνεχίσουμε να βιώνουμε εντονότερα στο μέλλον ως πολίτες και καταναλωτές.

Παρακολουθείστε ζωντανά μέσω live streaming τις εργασίες του συνεδρίου που ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτέμβριου στις 10:15 π.μ., στο παρακάτω βίντεο.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube