Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, γνωρίζουν το αγωνιστικό Honda Civic Type-R R3

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, γνωρίζουν το αγωνιστικό Honda Civic Type-R R3

Εννέα από τους κορυφαίους αθλητές της χώρας μας, οδήγησαν και συνοδήγησαν το αγωνιστικό Type-R R3 στην πίστα των Μεγάρων.

Μια εκδήλωση για τους δημοσιογράφους, έχει πλέον γίνει παράδοση λίγο πριν τη συμμετοχή του Δημήτρη Δριβάκου και της Κατερίνας Μπαντέ στο Ράλι Μόντε Κάρλο.

Για το 2016, η λογική ήταν λίγο διαφορετική και την αφορμή έδωσαν οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο. Γι’ αυτό και η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη και ο οδηγός του αυτοκινήτου Δημήτρης Δριβάκος, αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία στους Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίκες μας να γνωρίσουν το Civic Type-R προδιαγραφών R3. Και προκειμένου να είναι στο μέγιστο οι προδιαγραφές ασφάλειας αυτό δεν έγινε σε κάποιο κλειστό κομμάτι δρόμου, αλλά στο ελεγχόμενο περιβάλλον του αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων.



Οι εννέα αθλητές ήταν η Δήμητρα Κροκίδα (Παραολυμπιονίκης σφαίρα), ο Στέφανος Διαμαντής (Παραολυμπιονίκης τένις), ο Χρήστος Ταμπαξής (Παραολυμπιονίκης κολύμβηση), ο Βλάσης Μάρας (Ολυμπιονίκης γυμναστική), η Λένα Δανιηλίδου (Ολυμπιονίκης Τένις), ο Γιάννης Τσίλης (κωπηλασία), ο Σωτήρης Τράκας (καταδύσεις), η Κέλλυ Αραούζου (κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης) και ο Χρήστος Λιμπανοβνό (ενόργανη γυμναστική).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε το αγωνιστικό Honda Civic Type-R R3 [video]

Άλλοι από το μπάκετ του οδηγού και άλλοι από εκείνο του συνοδηγού έζησαν μια εμπειρία που χαρακτήρισαν έντονη και μοναδική, με άφθονη αδρεναλίνη. Μάλιστα όσοι διάλεξαν τη συνοδήγηση κατάλαβαν ακόμα καλύτερα το τι μπορεί να κάνει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Φρόντισε γι’ αυτό η οδήγηση του Δημήτρη Δριβάκου, που μαζί με τη συνοδηγό του Κατερίνα Μπαντέ αλλά και την ομάδα υποστήριξης, θα ταξιδέψουν σε περίπου ένα μήνα στο Μόντε Κάρλο (16-22/1 ο αγώνας) για το πρώτο ράλι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.



Πλάι στις υπογραφές των αθλητών στο εμπρός δεξί φτερό του Type-R που έχετε για γούρι, κρατήστε και τις ευχές του DRIVE για μια ακόμα απολαυστική συμμετοχή που ζηλεύουμε (με την καλή έννοια) πολύ. Καλή σας επιτυχία!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube