Οδηγήστε τα μοντέλα της Alfa Romeo στην πίστα και κάντε βόλτα με την ονειρική Alfa 4C

Οδηγήστε τα μοντέλα της Alfa Romeo στην πίστα και κάντε βόλτα με την ονειρική Alfa 4C

Το DRIVE σας καλεί στα Μέγαρα για να γνωρίσετε από κοντά την ονειρική Alfa 4C και να οδηγήσετε τα μοντέλα της Alfa Romeo στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας.

Το DRIVE διοργανώνει το Σάββατο 29 Νοεμβρίου ένα ολοήμερο test day για αυτοκίνητα Alfa Romeo στην πίστα των Μεγάρων.

Οι φίλοι του περιοδικού, λάτρεις της φίρμας και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν διάφορες εκδόσεις των MiTo και Giulietta, με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ.

Αστέρι της ημέρας θα είναι χωρίς αμφιβολία η Alfa Romeo 4C, με τη συμμετοχή της Autoone - επίσημου διανομέα της Fiat Group Automobiles Hellas, που θα κυλήσει για πρώτη φορά τους τροχούς της επί ελληνικού εδάφους. Ελάτε να τη δείτε και να την ακούσετε live να στρίβει στην πίστα των Μεγάρων. Κι αν είστε τυχερός, μπορεί να είστε εσείς ένας από τους είκοσι συμμετέχοντες στα test drives που, μετά από κλήρωση, θα απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία συνοδήγησης με το supercar της Alfa Romeo.

Τα σύγχρονα μοντέλα θα πλαισιώσουν μερικές από τις καλύτερες Alfa Romeo που κατασκευάστηκαν από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα, ταξιδεύοντας τον επισκέπτη από το χθες στο αύριο της μιλανέζικης φίρμας.

Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 11:00 και το event θα ολοκληρωθεί με τη δύση του ήλιου, γύρω στις 17:00. Για τα test drives είναι απαραίτητη η επίδειξη της άδειας οδήγησης.

Δηλώστε συμμετοχή στα test drives συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας στην παρακάτω εφαρμογή και πάρτε μέρος αυτόματα στις κληρώσεις για την συνοδήγηση της Alfa Romeo 4C. Οι κληρώσεις θα γίνονται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ανά τακτά διαστήματα και οι τυχεροί που θα βρεθούν στο δεξί κάθισμα της 4C θα ανακοινώνονται από τα μικρόφωνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube