Ο Christopher Puth νέος CEO στο BMW Group Hellas

Ο Christopher Puth νέος CEO στο BMW Group Hellas

Διοικητικές αλλαγές στο BMW Group Hellas, με τον Christopher Puth να διαδέχεται τον Andreas Sieben στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Cristopher Puth

Από την 1η Μαΐου 2024, ο Christopher Puth, ο οποίος κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του BMW Group Σλοβενίας από τον Αύγουστο του 2019, θα συνεχίσει την καριέρα του ως Διευθύνων Σύμβουλος στο BMW Group Hellas, διατηρώντας παράλληλα τις τρέχουσες αρμοδιότητές του για τις εισαγωγές στις αγορές της Μάλτας, της Κύπρου και της Κροατίας.

Ο Christopher Puth εντάχθηκε στο δυναμικό του BMW Group το 2003, όπου εργάστηκε σε διάφορες θέσεις που σχετίζονται με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σε πολλές τοποθεσίες στη Γερμανία και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Pörringer and Schindler LLC ως διευθυντής τεχνολογίας παραγωγής. Ως απόφοιτος μηχανολογίας και Master of Business Marketing, διαθέτει τεχνολογικές και διοικητικές δεξιότητες, τις οποίες εφαρμόζει με επιτυχία στις επιχειρήσεις.

Ο Christopher Puth είναι ο νέος CEO του BMW Group Hellas

Andreas Sieben

Ο Andreas Sieben, ο οποίος διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas τα τελευταία 3,5 χρόνια, θα αναλάβει νέα καθήκοντα ως επικεφαλής του τομέα Customer Support στη Γερμανία. Ο κ. Sieben έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία του BMW Group στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η BMW κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις των τελευταίων 13 ετών στην εγχώρια αγορά και ειδικά για το 2023, η πολυτελής μάρκα έφτασε στα υψηλά προ ύφεσης επίπεδα πωλήσεων.

Ομοίως, η MINI σημείωσε νέο ιστορικό υψηλό πωλήσεων με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων. Με τον κ. Sieben στο τιμόνι του BMW Group Hellas, η εταιρεία κατέκτησε την 1η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων το 2023, επιτυγχάνοντας μια αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 30% (συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά) για τα οχήματα BMW / BMW i και MINI.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube