Νέα εποχή για Hyundai και KIA στην Ελλάδα

Νέα εποχή για Hyundai και KIA στην Ελλάδα

Ο «Ομιλος Βασιλάκη» εξαγόρασε το 70% της «Π&Ρ Δάβαρης»

Με μια συμφωνία που θα συζητηθεί πολύ τις επόμενες μέρες ο «Ομιλος Βασιλάκη» εξαγόρασε το 70% της «Π&Ρ Δάβαρης», της εισαγωγικής εταιρείας των Hyundai και KIA στην Ελλάδα.
 
Οι πληροφορίες μιλούν για εξαγορά του 70% με το υπόλοιπο 30% να παραμένει στην «Π&Ρ Δάβαρης» όπως (καταρχήν) και το management.
 
Σε ό,τι αφορά στις οικονομικές υποχρεώσεις της «Π&Ρ Δάβαρης», το καινούργιο καθεστώς θα έρθει σε συμφωνία τόσο με τις τράπεζες όσο και με τους πιστωτές της εταιρείας με σκοπό την εξεύρεση  της καλύτερης δυνατής λύσης για όλους.
 
Το τίμημα της εξαγοράς έχει γίνει γνωστό όμως περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις (δεν θεωρούμε πως αυτή τη στιγμή είναι αυτό που μετράει), οι οποίες θα μας πληροφορήσουν και για τις κινήσεις που σχεδιάζει να κάνει το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, έτσι ώστε να ξαναβάλει στην αγορά τα δύο αυτά brands που στην παρούσα συγκυρία έχουν και μεγάλη δυναμική στην ελληνική αγορά. 
 
Ο «Ομιλος Βασιλάκη» εκτός από επίσημος εισαγωγέας της SEAT για τη χώρα μας δραστηριοποιείται στις λιανικές πωλήσεις με την «ΒΕΛΜΑΡ», στα μεταχειρισμένα με τα Stock Center, αλλά και στις μισθώσεις με τη Hertz.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube