Κλέφτες πήραν ό,τι ανταλλακτικό ήθελαν από αυτοκίνητο σε πιλοτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Κλέφτες πήραν ό,τι ανταλλακτικό ήθελαν από αυτοκίνητο σε πιλοτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Οι κλέφτες πήραν από αυτοκίνητο σε πιλοτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη το καπό, φανάρια, προφυλακτήρες, μπαταρία, ακόμη και τα πατάκια! 

Φύλλο και φτερό έκαναν κλέφτες αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε πιλοτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Νέας Πολιτείας Ευόσμου. Η κάτοχος του ΙΧ το βρήκε κυριολεκτικά διαλυμένο όταν πήγε να το πάρει για να πάει στη δουλειά της.

Οι δράστες ξήλωσαν και πήραν όλα τα φανάρια και τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, το καπό, τη μπαταρία, τα αμορτισέρ του πορτμπαγκάζ, την πλεξούδα του εγκεφάλου, ακόμη και τα προσωπικά της αντικείμενα, μέχρι και μερικά ρούχα των παιδιών της, ενώ επιχείρησαν να βγάλουν και τον αερόσακο του οδηγού.

thes

Όπως είπε η γυναίκα, το αυτοκίνητο είναι εταιρικό και μάλλον, επειδή έχει GPS δεν το έκλεψαν γιατί γνώρισαν ότι θα μπορούσε να εντοπιστεί. Επιπλέον, ανέφερε ότι ήταν παρκαρισμένο στην πιλοτή της οικοδομής, η οποία είναι κλειστή και ανοίγει με τηλεχειριστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μήπως είναι παιχνιδάκι να σου κλέψουν το αυτοκίνητο; [video]

Το αυτοκίνητο είναι ένα λευκό Nissan, τελευταίο μοντέλο και σύμφωνα με τα όσα έμαθε ανάλογες κλοπές εξαρτημάτων από ίδιο μοντέλο έχουν σημειωθεί και σε άλλες περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα.

thesss

«Πρόκειται μάλλον για σπείρα που ξηλώνει μέρη αυτοκινήτων και τα πουλάει για ανταλλακτικά. Πρέπει να ήρθαν με...μπλοκάκι στο οποίο είχαν γραμμένο τι χρειαζόταν», δήλωσε.

Η διάρρηξη σημειώθηκε μετά τις 5 το πρωί, καθώς ένας ένοικος της πολυκατοικίας που έφυγε εκείνη την ώρα της είπε πως το αυτοκίνητο ήταν στη θέση του και δεν έλειπε τίποτα.

[Πηγή: Voria.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube