Το καλοκαιρινό DRIVE, την Κυριακή 9/8 με την REAL News

Το καλοκαιρινό DRIVE, την Κυριακή 9/8 με την REAL News

Το τεύχος Αυγούστου έρχεται μια εβδομάδα πιο νωρίς από το κανονικό, για να σας προλάβει στην παραλία.

Για το τεύχος 287, η λέξη φόρτιση δεν έχει να κάνει με αυτοκίνητα. Έχει να κάνει με τις δικές μας μπαταρίες, οι οποίες τελευταία έδειχναν για τους περισσότερους ανησυχητικά άδειες.

Πριν μπούμε στην πρίζα όμως, τρέξαμε και πάλι πολύ προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα τεύχος πλούσιο και ενδιαφέρον. Η ολοκαίνουργια γενιά του Skoda Octavia είναι ένα από τα σημαντικότερα νέα μοντέλα που φιλοξενούν οι σελίδες μας. Και φροντίσαμε να το πλαισιώσουμε με πολύ πιο ειδικά μοντέλα ώστε το γκάζι και το όνειρο να μη λείψει από κανέναν: Όπως για παράδειγμα η τεχνολογικά μοναδική Ferrari SF90 Stradale που έχει το πιο εξελιγμένο σύστημα plug-in hybrid που κυκλοφορεί νόμιμα στον δρόμο. Αλλά και η Mercedes-AMG A45 S που είναι το καλύτερο χάτσμπακ που έχουμε οδηγήσει ποτέ. Στην ίδια λογική, το νέο Audi RS 6 Avant είναι το καλύτερο στέισον που έχουμε οδηγήσει ποτέ, ενώ το νέο Defender ένα από τα καλύτερα τετρακίνητα εκτός δρόμου.

Ενδιαφέρον έχει επίσης η σύντομη πρώτη επαφή με το νέο Audi A3 (περισσότερα γι’ αυτό τον επόμενο μήνα), καθώς και η σύγκριση δύο από τους πιο βασικούς ντίζελ παίκτες στα κόμπακτ SUV/crossover: Του νέου Peugeot 2008 με το Volkswagen T-Roc. Υπάρχουν και θέματα εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος, ευθυγραμμισμένα με την καλοκαιρινή διάθεση. Όπως είναι η ανάλυση για τη χρήση και την εξέλιξη της τεχνολογίας του 3D printing στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ή η ανάλυση του Κλεάνθη για την όχι και πολύ κολακευτική εικόνα της Ferrari στην F1 τα τελευταία χρόνια. Στο κλείσιμο, θα διαβάσετε και ένα θέμα που απαριθμεί και παρουσιάζει τα 55 πιο σημαντικά μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί ανά χρονιά, ξεκινώντας από το 1945 και φτάνοντας στο 2000.

Καλή ανάγνωση και καλή ξεκούραση!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube