Κακό αστείο η νέα ασφαλτόστρωση της πίστας των Σερρών;

Κακό αστείο η νέα ασφαλτόστρωση της πίστας των Σερρών;

Η άσφαλτος που είχε στρωθεί πριν από έναν μόλις χρόνο, «επιδιορθώθηκε» δυστυχώς με τον γνώριμο ελληνικό τρόπο...

Η διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών είχε δεσμευθεί ότι τα προβλήματα που παρουσίασε η άσφαλτος που είχε στρωθεί στην πίστα το καλοκαίρι του ’12 θα διορθωθούν. Τα μπαλώματα που τελικά έγιναν είναι αμφίβολο τι διορθώνουν αλλά και πόσο θα αντέξουν.

Οι τακτικοί χρήστες του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών περίμεναν πώς και πώς την επαναλειτουργία της πίστας μετά τις εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος που θα λάμβαναν χώρα το φετινό καλοκαίρι. Όσοι όμως επισκέφθηκαν την πίστα το περασμένο Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου που άνοιξε και πάλι τις πύλες τής βρήκαν το αποτέλεσμα των εργασιών αποκατάστασης μάλλον απογοητευτικό, με μπαλώματα μικρού πλάτους που σε πολλά σημεία δεν φτάνουν ούτε μέχρι τα εσωτερικά κερμπ.



Στο motorsport-spec.gr, εξειδικευμένο forum για θέματα οδήγησης σε πίστα, τα πρώτα σχόλια μιλάνε για αισθητή υψομετρική διαφορά μεταξύ παλιάς και νέας ασφάλτου και για ανώμαλο οδόστρωμα πάνω στα νέα τμήματα που αποσταθεροποιεί τα αυτοκίνητα. Μάλιστα το απόγευμα της πρώτης μέρας χρήσης τής η νέα άσφαλτος είχε ήδη αρχίσει να αποσυντίθεται, γεμίζοντας το οδόστρωμα με πετραδάκια.



Οι φωτογραφίες του άρθρου, ενδεικτικές για την κατάσταση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, τραβήχτηκαν από μέλος του motorsport-spec το περασμένο Σάββατο.



[Πηγή: motorsport-spec.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube