Ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης από την KOSMORIDE

Ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης από την KOSMORIDE

Με συμπαγείς διαστάσεις και αναδιπλούμενο για να χωράει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. 

Νέα δεδομένα στο χώρο των e-bikes φέρνει η KOSMORIDE καθώς εμπλουτίζει τη γκάμα των μοντέλων που διαθέτει, με το επαναστατικό σε σχεδίαση και πρακτικότητα GoCycle GX.
Το GoCycle GX είναι ένα καινοτόμο αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο που προσφέρει την απόλυτη ελευθερία μετακίνησης χάρη στις κόμπακτ διαστάσεις του.

kosmoride

Γνωστή για τα εξαιρετικά αναδιπλούμενα ποδήλατα, η βρετανική εταιρεία προτείνει ένα πολυχρηστικό και ταυτόχρονα όμορφο ποδήλατο ώστε να χωράει παντού, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, μέσα στα ΜΜΜ, στο ασανσέρ για το σπίτι. Και όλα αυτά χάρη στην καινοτόμα λύση «PitstopWheel», που μετατρέπει με εντυπωσιακό τρόπο και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα το GX σε ένα «επίπεδο αντικείμενο».

Το GoCycle GX διαθέτει ελαφρύ σκελετό αλουμινίου και μαζί με την αποσπώμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου, 300 Wh και τον κινητήρα των 250 W, ζυγίζει μόλις 16,5 κιλά, με την αυτονομία να φτάνει με μία φόρτιση τα 65 χιλιόμετρα.

kosmo

Επιπλέον μέσω της εφαρμογής GocycleConnect o κάτοχος μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth, ρυθμίζοντας τα οδηγικά προγράμματα, με τα δεδομένα ποδηλασίας να συγχρονίζονται στο cloud, ώστε να μπορεί να τα δει οποιαδήποτε στιγμή.
Το GoCycle GX μπορεί να γίνει δικό σας μέσω των ευνοϊκών όρων απόκτησης που προσφέρει η KOSMORIDE, όπως άτοκες δόσεις, Bonus απόσυρσης του παλιού σας ποδηλάτου, παράλληλα με τα οφέλη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». 

[Πηγή: Δελτίο Τύπου COSMORIDE]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube