Η Opel συνεχίζει το πρόγραμμα απόσυρσης

Η Opel συνεχίζει το πρόγραμμα απόσυρσης

Η Opel συνεχίζει το πρόγραμμα απόσυρσης, επιτρέποντας στους υποψήφιους πελάτες της να αντικαταστήσουν το παλιό τους αυτοκίνητο με ένα σύγχρονο μοντέλο νέας τεχνολογίας.

Opel Aposirsi

Η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» της Opel μοιάζει να έχει ξεπεράσει της προσδοκίες της εταιρείας.

Το πρόγραμμα της Opel έρχεται να δώσει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν μια έκθεση της εταιρείας, όπου θα λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί.

H Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» και για τον μήνα Μάρτιο

Opel Mokka

Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο, ετοιμοπαράδοτο Opel, που θα είναι πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους, αποδοτικούς κινητήρες, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογικές καινοτομίες και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» για τον Μάρτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα απόσυρσης, αλλά και την πλούσια γκάμα της Opel, που περιλαμβάνει τα Corsa, Astra, Mokka, Crossland και Grandland μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Opel.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube