Η Audi ξανά επίσημος χορηγός του «Women’s Golf Day»

Η Audi ξανά επίσημος χορηγός του «Women’s Golf Day»

Το «Women’s Golf Day» επιστρέφει στην Ελλάδα, με την Audi να είναι χορηγός της σημαντικής αυτής διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Audi E-tron GT

Η Audi, συνώνυμο του αθλητισμού, της ακρίβειας και του πάθους, συνδυάζοντας τον ενθουσιασμό του γκολφ με τη γοητεία των αυτοκινήτων από το Ingolstadt για περισσότερες από δύο δεκαετίες, είναι ο επίσημος χορηγός του «Women’s Golf Day» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου, στο Golf Γλυφάδας.

To «Women’s Golf Day» είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αθλητικό γεγονός. Είναι ένα παγκόσμιο κίνημα αφιερωμένο στη συμμετοχή, την ενδυνάμωση και την υποστήριξη των γυναικών μέσω του γκολφ. Πρόκειται για μία διεθνή εκδήλωση που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 84 χώρες του κόσμου και έχει τύχει μεγάλης προβολής από την Αθήνα μέχρι την Times Square της Νέας Υόρκης και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέχρι την Ιαπωνία.

Στο ειδικά διαμορφωμένο σταντ της Audi, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει πολλές από τις ηλεκτρικές δημιουργίες της φίρμας

Audi Q4 e-tron

Στην εκδήλωση συμμετέχει μεγάλος αριθμός γυναικών κάθε ηλικίας που ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, γλώσσας ή εθνικότητας.Με κεντρικό μήνυμα «Εμπλακείτε. Στηρίξτε. Ενδυναμώστε», το φετινό «Women’s Golf Day 2024 powered by Audi» καλεί γυναίκες από την Ελλάδα και άλλες χώρες να αναδείξουν τις διεκδικήσεις τους παίζοντας και απολαμβάνοντας γκολφ. 

Κι όλα αυτά, κάτω από τον αττικό ουρανό και για καλό σκοπό, καθώς το «Women’s Golf Day 2024 powered by Audi» έχει ως στόχο τη στήριξη του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο». Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi, τόσο οι κυρίες που θα συμμετέχουν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση όσο και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα Audi Q4 e-tron, Q8 e-tron, Q8, και e-tron GT.

Audi Q8

Ως επίσημος χορηγός αυτής της εκδήλωσης, η Audi είναι υπερήφανη που ενισχύει το μήνυμα της γυναικείας ενδυνάμωσης και ενθαρρύνει τη γυναικεία αλληλεγγύη και επιχειρηματικότητα μέσω του συγκεκριμένου σπορ.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, θα δοθεί φιλανθρωπικό δείπνο, με μεγάλη συμμετοχή εταιρειών από το χώρο της Ναυτιλίας, τη Βιομηχανία, το Εμπόριο και άλλες επιχειρήσεις. Ακόμα, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων και των αναμνηστικών πλακετών στους χορηγούς και τους υποστηρικτές του αγώνα, ενώ η βραδιά θα κλείσει και πάλι με πολλά χαμόγελα και με τις αγαπημένες επιτυχίες του αναγνωρισμένου καλλιτέχνη Αναστάσιου Ράμμου.
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube