Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Gift forMe από την ERGO Ασφαλιστική

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Gift forMe από την ERGO Ασφαλιστική

Λάβετε μέρος στο νέο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό της ERGO και κερδίστε τα πιο smart δώρα.

Σε απόλυτα γιορτινό κλίμα, η ERGO Ασφαλιστική στέκεται για ακόμα μια φορά δίπλα στους πελάτες της και επιβραβεύει την εμπιστοσύνη τους με μοναδικά δώρα μέσω της εφαρμογής ERGO forMe με τον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό Gift forMe.

Με την εφαρμογή ERGO forMe, οι πελάτες της ERGO έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη σχέση τους με την εταιρεία και την επικοινωνία με τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή τους, εύκολα και γρήγορα, όπου και αν βρίσκονται, όποτε επιθυμούν καθώς είναι προσβάσιμη από οποιασδήποτε συσκευή είτε με λειτουργικό Android είτε iOS. 

Μέσα από το σύγχρονο και παράλληλα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον της, η εφαρμογή επιτρέπει στους ασφαλισμένους να έχουν άμεση πρόσβαση στα ασφαλιστήριά τους 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και μεταξύ άλλων να παρακολουθούν κι εκτυπώνουν τα ασφαλιστήριά τους, να ενημερώνονται για τις οφειλές και τις ασφαλιστικές καλύψεις τους, να καλούν την Οδική Βοήθεια με ένα κλικ, κ.ά.

ERGO Ασφαλιστική

Όσον αφορά τον διαγωνισμό Gift forMe, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πελάτες με ενεργό συμβόλαιο που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο ERGO forMe αλλά και όσοι πελάτες με ενεργό συμβόλαιο πραγματοποιήσουν εγγραφή στην εφαρμογή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Gift forMe θα είναι ενεργός μέχρι τις 17.01.2023 και θα μοιράσει έπειτα από κλήρωση 10 σετ από ρομποτικές σκούπες και smartwatch.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρείτε στην εφαρμογή ERGO forMe και στον επίσημο ιστότοπο της ERGO Ασφαλιστικής, ενώ μπορείτε να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube