H MINI Σφακιανάκης στην ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK

H MINI Σφακιανάκης στην ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK

Η 31η διοργάνωση του μακροβιότερου θεσμού του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, έδωσε τέσσερις μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και εκπλήξεις.

H MINI Σφακιανάκης, ήταν παρούσα στην ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK που έλαβε χώρα από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου, ως εκπρόσωπος του στιλ στους δρόμους με τα μοντέλα της MINI.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands αλλά κι ανερχόμενα ταλέντα που αποκάλυψαν τις νέες τάσεις της σεζόν και ανέδειξαν την Αθήνα ως Μητρόπολη της Μόδας, γεμίζοντας την με στιλ και νέα trends.

Το κερασάκι αποτέλεσε η παρουσία του MINI Countryman Plug In Hybrid στο Ωδείο Αθηνών όπου έλαβε χώρα και η εβδομάδα μόδας, εξυμνώντας το στιλ με τη μοναδική εμφάνισή του.

Η ΜΙΝΙ Σφακιανάκης δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εκδήλωση, αφού είναι μια εταιρεία που δίνει μέγιστη σημασία στην λεπτομέρεια και έχει για κεντρικό πυλώνα της την εξυπηρέτηση στο πλαίσιο του αδιαπραγμάτευτου συνδυασμού κομψότητας κι οδηγικής απόλαυσης για κάθε πελάτη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube