Φέτος τις γιορτές, τα δώρα τα φέρνει η ELPEDISON!

Φέτος τις γιορτές, τα δώρα τα φέρνει η ELPEDISON!

Και φέτος τα Χριστούγεννα η ELPEDISON παρέχει στους πελάτες της μοναδικές προσφορές και την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια δώρα.

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας χριστουγεννιάτικης καμπάνιας που βρίσκεται ήδη στον αέρα και επικοινωνεί τη μοναδική γιορτινή προσφορά της ELPEDISON. Στην ταινία, που αλλάζει όσα γνωρίζουμε για τα δώρα των γιορτών, συναντάμε όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα ζεστό, γιορτινό σπίτι: το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα στολίδια, τα φωτάκια, μέχρι και το γάλα που κερνούν οι οικοδεσπότες τον Άγιο Βασίλη.

Μόνο που από την καμινάδα δεν κατεβαίνει εκείνος. Προς έκπληξη τόσο των θεατών όσο και του πιτσιρίκου της οικογένειας, αυτός που ξεπροβάλλει φορτωμένος με δώρα είναι ένας υπάλληλος της ELPEDISON. Ο πράσινος σάκος του περιέχει πολλά και πλούσια δώρα! Σε κάθε νέο πελάτη της ELPEDISON προσφέρει ΔΩΡΟ 100 ευρώ στον λογαριασμό ρεύματος και 50 ευρώ στον λογαριασμό φυσικού αερίου, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να διεκδικήσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και πολλά ακόμα απίθανα δώρα! 

Εκτός από την τηλεόραση, η καμπάνια «τρέχει» ακόμα σε ραδιόφωνο, digital κανάλια και social media, καθώς και στο δίκτυο καταστημάτων της ELPEDISON. Την επιμέλεια της 360ο επικοινωνίας έχει η McCANN ATHENS, ενώ την παραγωγή του τηλεοπτικού έκανε η NORROGROUP, σε σκηνοθεσία Παύλου Σταμάτη. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE