Ένα τρομακτικό τροχαίο στην Πάτρα, κατέγραψε κάμερα αυτοκινήτου [video]

Ένα τρομακτικό τροχαίο στην Πάτρα, κατέγραψε κάμερα αυτοκινήτου [video]

Άγιο είχε οδηγός του Mazda3, o οποίος βγήκε από το αυτοκίνητό του με μερικές μόνο γρατζουνιές όταν αυτό ανετράπη το πρωί της Δευτέρας, στη μίνι περιμετρική της Πάτρας.

Το ατύχημα που κατέγραψε κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου συνέβη στις 7.30 το πρωί της Δευτέρας (27/3) στο ρεύμα προς Αγία Σοφία της μίνι περιμετρικής της Πάτρας, αμέσως μετά την έξοδο ενός τούνελ. 

Ο οδηγός, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε αναπτύξει ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του πάνω στη στροφή και αφού προσέκρουσε στη νησίδα το όχημά του άρχισε να φέρνει κωλοτούμπες, μέχρι που ακινητοποιήθηκε στα δέντρα που υπάρχουν στην άκρη του δρόμου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο οδηγός του αγροτικού που ακολουθούσε στη δεξιά λωρίδα, έδειξε αστραπιαία αντανακλαστικά και κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα και να αποφύγει τη σύγκρουση με το Mazda3 (σ.σ.: αν δεν κάνουμε λάθος) που τούμπαρε μπροστά του. Ευτυχώς γιατί κατάφερε έτσι να μην εμπλακούν και άλλα οχήματα στο τροχαίο και να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

Όσο για τον απερίσκεπτο οδηγό που μάλλον δεν γνώριζε τα όρια του αυτοκινήτου του, τη γλύτωσε με μερικές γρατζουνιές όπως ανέφεραν μάρτυρες του ατυχήματος. 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα πυροσβέστες που τον απεγκλώβισαν αλλά και το ΕΚΑΒ, το οποίο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: ellada24.gr

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube