Δωρεά ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ από την Kosmocar

Δωρεά ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ από την Kosmocar

Ένα Volkswagen Crafter με εξειδικευμένο εξοπλισμό ανήκει πλέον στο ΕΚΑΒ για να βοηθήσει στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η Kosmocar A.E. δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στις δημόσιες υπηρεσίες και φορείς στο έργο τους ενάντια στον κορωνοϊό, προέβη στη δωρεά ενός άρτια εξοπλισμένου ασθενοφόρου Volkswagen Crafter στη διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Ο σκοπός ασφαλώς δεν είναι άλλος από τη βοήθεια στην αντιμετώπιση των ιδιαίτερα αυξημένων – και λόγω κορωνοϊού – πανελλαδικών αναγκών του ΕΚΑΒ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ασθενοφόρο διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και για το λόγο αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως «Κινητή Ιατρική Μονάδα», αποτελώντας ουσιαστικά μια μικρογραφία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Μόνο που έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται οπουδήποτε, εκτός νοσοκομείου.

Kosmocar ambulance

H δωρεά υλοποιείται σε μία χρονική περίοδο στην οποία οι υγειονομικοί φορείς αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις. Το νέο ασθενοφόρο, θα αποτελέσει άμεσα σημαντικό όπλο στον αγώνα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορωνοϊό, ενώ μακροπρόθεσμα θα είναι μία σημαντική προσθήκη στον στόλο του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube