Δίωξη για κακούργημα στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη στην Καλλιθέα

Δίωξη για κακούργημα στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη στην Καλλιθέα

Η δίωξη αφορά σε επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος.

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 32χρονου οδηγού που χθες το μεσημέρι παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του 12χρονη στην Καλλιθέα.

Η δίωξη αφορά σε επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος αλλά και για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η 12χρονη βρήκε τραγικό θάνατο χθες το μεσημέρι, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση από την οδό Δαβάκη προς τη λεωφόρο Ποσειδώνος, φτάνοντας στο ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Σπάρτης, την παρέσυρε καθώς αυτή προσπαθούσε να περάσει απέναντι.

troxaio kalithea
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 12χρονη μαζί με ένα άλλο κοριτσάκι βρισκόταν πάνω στο διάζωμα στην κάθοδο της Θησέως και προσπαθούσε να περάσει απέναντι το δρόμο, όταν την παρέσυρε το αυτοκίνητο.

Η 12χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, μετά από μια ώρα υπέκυψε στα τραύματά της. 
Ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου (smart) συνελήφθη επιτόπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Οι εξετάσεις βγήκαν αρνητικές. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube