Δείτε το ολοκαίνουργιο MINI Counrtyman στο Attica City Link

Δείτε το ολοκαίνουργιο MINI Counrtyman στο Attica City Link

To MINI Countryman ετοιμάζεται για το επίσημο λανσάρισμά του, με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία να φροντίζει για την προβολή του με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

MINI Countryman

Ενόψει του επίσημο λανσαρίσματός σήμερα 17 Φεβρουαρίου, το MINI Countryman παρουσιάζεται με εντυπωσιακό τρόπο στο κέντρο της Αθήνας στο πολυκατάστημα Αttica City Link.

Με τη χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI), το περιπετειώδες μοντέλο της ΜΙΝΙ απεικονίζεται ψηφιακά σε δύο κεντρικές βιτρίνες επί της οδού Πανεπιστημίου μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Η ψηφιακή απεικόνιση του MINI Countryman θα παραμείνει στο Αttica City Link μέχρι και την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου

MINI Countryman

Στις βιτρίνες του πολυτελούς πολυκαταστήματος έχουν εγκατασταθεί οθόνες υψηλής ευκρίνειας και μέσα από αυτές το πολυαναμενόμενο νέο MINI Countryman μας «ταξιδεύει» σε μοναδικές τοποθεσίες, όπως τις αποτύπωσε ο αρχιτέκτονας-creator Κώστας Σπαθής, που επιμελήθηκε τη δημιουργία του AI video.

Με το βασικό μήνυμα της καμπάνιας να είναι «NICE TO MEET YOU AGAIN», η ΜΙΝΙ προσκαλεί τους περαστικούς της οδού Πανεπιστημίου να επισκεφθούν το πολυκατάστημα Attica City Link μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου για να βιώσουν μία όμορφη ψηφιακή εμπειρία βλέποντας από κοντά το νέο ΜΙΝΙ Countryman.

MINI Countryman

Η ενέργεια προβολής θα υποστηριχθεί και επικοινωνιακά μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της ΜΙΝΙ στα Sοcial Media με φωτογραφίες και video.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube