Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σενάριο για χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σενάριο για χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις

Αυστηροποίηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας φαίνεται πως εξετάζει η κυβέρνηση μετά τις παραβάσεις του μέτρου και τις… τουλάχιστον αστείες δικαιολογίες. Τα τρία σημάδια που “δείχνουν” παράταση των περιοριστικών μέτρων.

«Αν δεν έβγαινα θα σκότωνα τη γυναικά μου», «εξουσιοδοτώ τον εαυτό μου να πάει βόλτα», «πάω σε πάρτυ φίλου που έχει γενέθλια», «έσπασαν τα υδραυλικά στο εξοχικό». Την ώρα που οι περισσότεροι συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ειδικών του ΕΟΔΥ και μένουν σπίτι για να περιοριστεί τη εξάπλωση του κορονοϊού, κάποιοι άλλοι βρίσκουν από αστείες έως εξοργιστικά γελοίες δικαιολογίες για να «σπάσουν» την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Γι’ αυτό και όπως φαίνεται η κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει χρονικό περιορισμό στις εξόδους από το σπίτι. Το άφησε να εννοηθεί κατά την ενημέρωση της Δευτέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς, το είπε πιο ξεκάθαρα ο Στέλιος Πέτσας.

Η κυβέρνηση εξετάζει την αυστηροποίηση του πλαισίου για τις εξόδους των πολιτών από τα σπίτια τους τους, είπε, την Τρίτη (31.03.2020) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Όπως είπε το σχέδιο περιλαμβάνει ένα καθορισμένο χρονικό όριο επιστροφής από τη στιγμή που ο πολίτης θα στείλει μήνυμα στο 13033.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ newsit.gr

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube