94χρονος οδηγός τα έκανε... μαντάρα μέσα σε γκαράζ πλοίου

94χρονος οδηγός τα έκανε... μαντάρα μέσα σε γκαράζ πλοίου

Ο 94χρονος οδηγός, στην προσπάθειά του να παρκάρει το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του πλοίου, τράκαρε έξι αυτοκίνητα και τραυμάτισε τη γυναίκα του!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα σε πλοίο στη Ραφήνα με έναν 94χρονο να τραυματίζει την 92χρονη σύζυγό του στο γκαράζ ενός πλοίου, αλλά και να προκαλεί ζημιές σε άλλα αυτοκίνητα.

Ο 94χρονος οδηγός (είχε άδεια οδήγησης που ίσχυε), στην προσπάθειά του να παρκάρει το αυτοκίνητό του μέσα στο γκαράζ του πλοίου Andros Queen έχασε τον έλεγχο, τραυμάτισε στο πόδι τη σύζυγό του που μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια χτύπησε πάνω σε έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα. 

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως κόλλησε το γκάζι του αυτοκινήτου του και αυτό ήταν η αιτία της καταστροφής. 

Στην 92χρονη σύζυγό του αρχικά έδωσε τις πρώτες βοήθειες το πλήρωμα και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ζευγάρι ομογενών που ταξίδευε με το αυτοκίνητό του για Άνδρο. Τελικά το ταξίδι τους ματαιώθηκε αλλά παράλληλα χάλασαν και τις διακοπές και των ιδιοκτητών των άλλων έξι αυτοκινήτων που είδαν μάλλον ποτέ δεν φαντάστηκαν ότι θα είχαν μια τέτοια περιπέτεια.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube