Tokyo Motοr Show 2015: Νέο Daihatsu D-base [video]

Tokyo Motοr Show 2015: Νέο Daihatsu D-base [video]

Η Daihatsu με το πρωτότυπο D-base περιγράφει την επόμενη γενιά των κόμπακτ αυτοκινήτων της.

Με το χαρακτηρισμό ως ο προπομπός της επόμενης γενιάς των μικρών Daihatsu, το D-base παρουσιάστηκε στο Σαλόνι του Tokyo με δίχρωμο αμάξωμα, εντυπωσιακής για το μέγεθός του σχεδίασης προφυλακτήρα, σπορ πλευρικά μαρσπιέ και ένα χαρακτηριστικό κλωβό επιβατών. Και φυσικά ως πρωτότυπο, τα φανάρια του ήταν LED, φορούσε πτέρυγα στην πίσω πόρτα και σπορ ζάντες ελαφρού κράματος.

Το μοτίβο των δύο αποχρώσεων για το D-base συνεχίστηκε και στην καμπίνα, με μπλε και άσπρη επένδυση στο σαλόνι και στο ταμπλό, που επιπροσθέτως είχε μεταλλικές διακοσμήσεις. Αυτό το τελευταίο φιλοξενούσε ακόμη ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων, καθώς και αναδυόμενο σύστημα πολυμέσων.

Κάτω από το καπό του Daihatsu D-base βρίσκεται ένα 3κύλινδρος κινητήρας 660 cc, κατά τα πάγια ιαπωνικά ειωθότα της κατηγορίας λόγω νομοθεσίας, που συνδυάζεται με σασμάν διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης. Νούμερα επιδόσεων δεν υπάρχουν διαθέσιμα, αλλά η Daihatsu έδωσε στη δημοσιότητα τις τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης που είναι μόλις 3lt/100 km, χάρη και στα ελαφρά υλικά κατασκευής του D-base.

[Πηγή Daihatsu]

   

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube