Mitsubishi: Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στο Los Angeles Auto Show 2015

Mitsubishi: Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στο Los Angeles Auto Show 2015

Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα-teaser που προαναγγέλλει την επίσημη πρεμιέρα δύο νέων μοντέλων στο Los Angeles Auto Show 2015

Με προγραμματισμό το ντεμπούτο τους στις 18 Νοεμβρίου, οπότε και ανοίγει τις πύλες του το Los Angeles Auto Show 2015, τα αυτοκίνητα που πιθανότατα θα δούμε από τη Mitsubishi θα είναι τα facelifted ASX (στην Ελλάδα έχει ήδη κυκλοφορήσει) και Space Star, αν κρίνουμε από τη θολή εικόνα -Outlander Sport και Mirage στις ΗΠΑ.

Τον περασμένο μήνα, η Mitsubishi παρουσίασε στο Tokyo Motor Show το πρωτότυπο eX, με στόχο να δώσει μια πρώτη γεύση για την επόμενη γενιά του ASX, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο και θα λανσαριστεί κατά το δεύτερο 6μηνο του 2016. Κάτι που σημαίνει ότι το ανανεωμένο ASX δεν θα προλάβει να κλείσει ούτε χρόνο στην αγορά.

Όσον αφορά το Space Star θα ακολουθήσει κι αυτό μια πορεία περιορισμένων αλλαγών και αναβαθμίσεων, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τη σεντάν έκδοσή του και στην Ευρώπη, καθώς αυτή κυκλοφορεί ήδη σε αναπτυσσόμενες αγορές, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Αμερική μέσα στο 2016.

[Πηγή Mitsubishi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube