Έκθεση Νέας Υόρκης: Αναβάλλεται λόγω κορονοϊού

Έκθεση Νέας Υόρκης: Αναβάλλεται λόγω κορονοϊού

Αντί για τον Απρίλιο που ήταν αρχικά προγραμματισμένη, θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από την εξάπλωση του κορονοϊού στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο, οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Νέας Υόρκης αποφάσισαν αναβολή της μέχρι τον Αύγουστο. Η έκθεση που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 10-19 Απριλίου, θα γίνει μεταξύ 28 Αυγούστου και 6 Σεπτεμβρίου 2020. Αντίστοιχα, οι παρουσιάσεις για τον ειδικό τύπο (press days) θα λάβουν χώρα στις 26 και 27 Αυγούστου.

Στις ΗΠΑ, τα κρούσματα κορονοϊού ανέρχονται σε πάνω από 1.000, με 31 θανάτους. Η πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι δεύτερη σε αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με 142 (μέχρι στιγμής). 

Ο Mark Schienberg, πρόεδρος της ομοσπονδίας αντιπροσώπων αυτοκινήτων της ευρύτερης περιοχής της Νέας Υόρκης που είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης δήλωσε: «Λαμβάνουμε αυτό το έκτακτο μέτρο για να προστατέψουμε τους επισκέπτες, τους εκθέτες και όλους τους συμμετέχοντες από τον κορονοϊό. Για 120 χρόνια, το μότο "the show must go on" έχει εντυπωθεί στο DNA μας, και παρόλο που η απόφαση για αναβολή της ημερομηνίας δεν ήταν εύκολη, παραμένει προτεραιότητα μας η διαφύλαξη της υγείας όλων όσων εμπλέκονται σε αυτή την ιστορική διοργάνωση. Έχουμε ήδη έρθει σε επικοινωνία με αρκετούς από τους εκθέτες και συνεργάτες μας και είμαστε σίγουροι πως οι νέες ημερομηνίες για το 2020 θα συμβάλλουν σε ένα ακόμη επιτυχημένο event.»

Τα ετήσια έσοδα από την Έκθεση Νέας Υόρκης που μετρά εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, ανέρχονται σε $330 εκατομμύρια. Μένει να δούμε αν οι πρεμιέρες που είχαν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο θα γίνουν μέσω διαδικτύου - όπως έγινε και με την Έκθεση Γενεύης η οποία ματαιώθηκε.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube