Toyota Supra 3000 GT Concept με την υπογραφή της TRD [video]

Toyota Supra 3000 GT Concept με την υπογραφή της TRD [video]

Θα παρουσιαστεί στην έκθεση βελτιώσεων SEMA των ΗΠΑ.

H Toyota  έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες teaser φωτογραφίες της  Supra 3000GT Concept που θα παρουσιάσει στις 5 Νοεμβρίου στο SEMA show, την έκθεση με βελτιωμένα αυτοκίνητα που γίνεται στις ΗΠΑ.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η Toyota Racing Development (TRD) έχει παρέμβει πολύ στον εξωτερικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου, με μεγάλους αεραγωγούς στο εμπρός καπό, τεράστια πίσω αεροτομή και σπόιλερ εμπρός από ανθρακονήματα. Παράλληλα έχει φαρδύτερα φτερά, διαφορετικού σχεδιασμού  ζάντες και επίσης διαφορετικούς προφυλακτήρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Toyota GR Supra

Παρόλα αυτά δεν πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο καθώς η ιδέα βασίζεται πάνω στην Toyota Supra TRD 3000 GT concept του 1994.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν η TRD έχει παρέμβει και στον κινητήρα, με κάποιους ανεξάρτητους βελτιωτές να διατείνονται ότι με τις κατάλληλες παρεμβάσεις το μοτέρ της Supra μπορεί να φτάσει ακόμη και τους 1.000 ίππους.
Εκτός από τη Supra 3000GT Concept, η TRD θα εκθέσει επίσης στο Λας Βέγκας τη Supra Performance Line Concept που είδαμε για φέτος και το Σαλόνι της Οσάκα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube