ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Ο απόλυτος οδηγός με τα καλύτερα σημεία κάθε Eιδικής Διαδρομής

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Ο απόλυτος οδηγός με τα καλύτερα σημεία κάθε Eιδικής Διαδρομής

Tο 69ο Ράλι Ακρόπολις, περιλαμβάνει γνωστές και αγαπημένες ΕΔ, αρκετές νέες και άκρως απαιτητικές καθώς και μια υπερειδική στο ΟΑΚΑ που θα ξυπνήσει μνήμες...2005. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιες ΕΔ δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα.

Ράλι Ακρόπολις 2022

Από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Περισσότεροι από 80 εκατ. τηλεθεατές σε 150 χώρες θα παρακολουθήσουν το 69ο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με την απόλαυση και το θέαμα να είναι πλέον δεδομένα είτε κάποιος δει τον αγώνα στα βουνά είτε σε τηλεοπτικό δέκτη.

To πρόγραμμα του 2022 έχει διαφορές σε σχέση με το περυσινό. Αν και παραμένουν στον σχεδιασμό του αγώνα οι πολύ δημοφιλείς ειδικές Λουτράκι, Βωξίτες, Πύργος, Ταρζάν και Ελευθεροχώρι -με την τελευταία μάλιστα να αποτελεί την Power Stage του αγώνα το μεσημέρι της Κυριακής.

EKO Rally Acropolis

Έχουν προστεθεί πολύ όμορφες και απαιτητικές ειδικές όπως η Δάφνη, η Λειβαδιά και το Περιβόλι, ενώ νέα χάραξη έχουν αποκτήσει οι ΕΔ γύρω από τα Γεράνεια Όρη (Λουτράκι και Χαρβάτι). Τα καθαρά αγωνιστικά χιλιόμετρα έχουν αυξηθεί λιγάκι, από 302,88 σε 306,65 km.

Η υπερειδική θα γίνει στο ΟΑΚΑ, το απόγευμα της Πέμπτης, ξυπνώντας μνήμες από το ένδοξο 2005, με τις ομάδες να διανυκτερεύουν στο Λουτράκι και το Service Park να βρίσκεται σε γνώριμα μέρη, στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης στη Λαμία.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου 

Θα ήταν τεράστια χαρά και για εμάς να κάναμε όλες τις ειδικές και να σας τις παρουσιάζαμε σε αυτόν τον οδηγό μια προς μια. Αλλά κάτι τέτοιο είναι -μεταξύ μας- πρακτικά ανέφικτο και μη ρεαλιστικό ακόμα και για τους πλέον σκληροπυρηνικούς θεατές του αγώνα. Δεν γίνεται να παρακολουθήσει κάποιος όλες τις ειδικές διαδρομές, αυτό είναι προφανές. Σχεδιάσαμε λοιπόν ένα πρόγραμμα, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα σας καλύψει απόλυτα. Ένα πρόγραμμα το οποίο φέραμε εις πέρας για δεύτερη χρονιά, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη μας το Isuzu D-MAX Double Cab 1.9 TD Auto με τα χωμάτινα λάστιχα της Cooper. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιες ΕΔ δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα και τις προτάσεις μας για κάθε μέρα του αγώνα αναλυτικά. Καλή σας απόλαυση!


Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

EKO Rally Acropolis

Η πρώτη μέρα του προγράμματος μας περιλαμβάνει τρεις ειδικές διαδρομές. Ξεκινάτε το πρωί με Λουτράκι 2, συνεχίζετε το μεσημέρι με τη νέα και άκρως εντυπωσιακή ΕΔ Δάφνη και κατόπιν ανηφορίζετε για Βωξίτες το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Η πρόταση μας 

EKO Rally Acropolis

Ειδική διαδρομή Λουτράκι 2
Εκκίνηση 07:53
Μήκος 17,51 km
Πρόσβαση 1 στο 5,3 km της ΕΔΠρόσβαση 2 στο 7,4 km της ΕΔ

EKO Rally Acropolis

Ειδική διαδρομή Δάφνη
Εκκίνηση 13:12
Μήκος 18,08 km
Πρόσβαση 1 στο 8,0 km της ΕΔΠρόσβαση 2 στο 2,5 km της ΕΔ 

EKO Rally Acropolis

Ειδική διαδρομή Βωξίτες
Εκκίνηση 17:48
Μήκος 22,97 km
Πρόσβαση στο 8,5 km της ΕΔ 


Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

EKO Rally Acropolis

Για τη δεύτερη μέρα το πρόγραμμα που σας έχουμε ετοιμάσει είναι λίγοτερο... επίπονο αλλά εξίσου θεαματικό! Παρακολουθείτε το πρώτο πέρασμα από την ΕΔ Πύργος στις 08:33, εάν έχετε κέφι πετάγεστε στo Service Park στη Λαμία για να δείτε τα πληρώματα με τις ομάδες τους πριν το δεύτερο σκέλος και φεύγετε καρφί για το δεύτερο πέρασμα το απόγευμα του Σαββάτου στον Ταρζάν. 

Η πρόταση μας

EKO Rally Acropolis

Ειδική διαδρομή Πύργος 1 
Εκκίνηση 08:33
Μήκος 33,20 km
Πρόσβαση στο 9,7 km της ΕΔ

EKO Rally Acropolis

Ειδική διαδρομή Ταρζάν 2
Εκκίνηση 17:08
Μήκος 23,37 km
Πρόσβαση στο 14,8 km της ΕΔ


Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

EKO Rally Acropolis

Την τρίτη και τελευταία ημέρα, τα πράγματα είναι απλά. Μένετε Ελευθεροχώρι. Βλέπετε το πρώτο πέρασμα και κλείνετε τη μέρα σας το μεσημέρι, με το δεύτερο πέρασμα που είναι και η Power Stage του αγώνα. 

Η πρόταση μας

EKO Rally Acropolis

Ειδική διαδρομή Ελευθεροχώρι 1 
Εκκίνηση 09:08
Μήκος 16,90 km

Ειδική διαδρομή Ελευθεροχώρι 2 (Power Stage) 
Εκκίνηση 13:08
Μήκος 16,90 km
Πρόσβαση στο 4,0 km της ΕΔ
 

Οι προσβάσεις που προτείνουμε δεν είναι οι επίσημες της διοργάνωσης. Αυτές έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο www.acropolisrally.gr και συγκεκριμένα εδώ


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube