Η πρακτικότητα του νέου VW T-Cross [video]

Η πρακτικότητα του νέου VW T-Cross [video]

Η Volkswagen μας δίνει μια ακόμα μικρή γεύση από το επερχόμενο compact crossover, εστιάζοντας αυτή τη φορά στους χώρους και την πρακτικότητα που προσφέρει.

Το νέο Volkswagen T-Cross θα λανσαριστεί την προσεχή άνοιξη και μέχρι τώρα γνωρίζαμε ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, καθώς και την φιγούρα του μέσω των επίσημων teaser με το ελαφρύ καμουφλάζ.

Αυτή τη φορά, η γερμανική εταιρεία θέλει να μάθουμε για την πρακτικότητα που προσφέρει το νέο μικρό της crossover, αναφέροντας τις δυνατότητες διαρρύθμισης και την χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ. Το νέο T-Cross διαθέτει συρόμενο πίσω κάθισμα, χαρίζοντας πορτμπαγκάζ που κυμαίνεται από τα 385 lt έως τα 455 lt. Επιπλέον, η πλάτη του πίσω καθίσματος είναι διαιρούμενη σε ποσοστό 60/40 και σε περίπτωση αναδίπλωσής της δημιουργείται επίπεδος χώρος φόρτωσης 1.281 lt.

Volkswagen T-Cross Practicality

Υπενθυμίζουμε ότι το επερχόμενο compact crossover της Volkswagen έχει μήκος 4.107 mm, είναι προσθιοκίνητο και η γκάμα κινητήρων του διαθέτει τέσσερις επιλογές: τρεις TSI και έναν TDI. Την βάση των TSI καταλαμβάνει ο 3κύλινδρος 1.0 με 95 ή 115 ίππους και ακολουθεί ο 4κύλινδρος 1.5 με 150 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι τους διαθέτουν πλέον φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων (GPF). Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα βρίσκουμε τον 1.6 με 95 ίππους.

[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube