Η Audi ετοιμάζει A1 Allroad;

Η Audi ετοιμάζει A1 Allroad;

Ένα περίεργο πρωτότυπο Audi A1 εμφανίστηκε στο Nürburgring, με καμουφλάζ μόνο στα φτερά στους προφυλακτήρες και στα μαρσπιέ. Πρόκειται για A1 Allroad;

Για να πουλήσει ένα αυτοκίνητο σήμερα στην Γηραιά Ήπειρο είναι κατ’ αρχήν απαραίτητο να είναι crossover ή, όπως συμβαίνει συχνά, τουλάχιστον να μοιάζει με τέτοιο. Αυτό οδήγησε και τη Ford να μετατρέψει το πρόσφατο Fiesta σε Active [βλ. τη δοκιμή του], που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ευρώπη.

Βλέποντας την εικόνα αυτού του καμουφλαρισμένου A1, η Audi θα μπορούσε να έχει πάρει τη σκυτάλη. Το Ingolstadt έβγαλε για «τσάρκα» στο Nürburgring ένα κατά τα φαινόμενα σπέσιαλ Α1. Το νέο μικρό Audi, έχει ήδη λανσαριστεί εμπορικά στην Ευρώπη, οπότε φαίνεται παράξενο το ίδιο αυτοκίνητο να δοκιμάζεται στο ’Ring με καμουφλάζ. Και μάλιστα σε σημεία που είναι εκείνα που θα διαφοροποιούσαν μια crossover έκδοσή του.

Ο εμπρός προφυλακτήρας, ειδικότερα, είναι διαφορετικός από τον κλασικό του Α1. Λιγότερο επιθετικός, θυμίζει πολύ αυτόν του Q3. Κάτι που δείχνει ότι η Audi θα μπορούσε κάλλιστα να δουλεύει πάνω σε ένα τύπο crossover με βάση το A1. Η εικασία αυτή αποτελεί μια πρώτη σκέψη, καθώς δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται απλώς για μια αισθητική παραλλαγή του υφιστάμενου μοντέλου ή για ένα διαφορετικό αυτοκίνητο, με quattro και ψηλωμένο. Ένα αντίπαλος για το μελλοντικό baby-Jeep, ας πούμε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube