DRIVE #262 αυτή την Κυριακή με τη REAL News

DRIVE #262 αυτή την Κυριακή με τη REAL News

Στο νέο τεύχος του DRIVE που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με τη REAL News συνωστίζονται οι θρύλοι της αυτοκίνητης.

Στο DRIVE #262 που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με τη REAL News συνωστίζονται οι θρύλοι της αυτοκίνησης: Ferrari, Porsche, Mustang αλλά και Le Mans και όχι μόνο.

Δοκιμάζουμε λοιπόν την απόλυτη καλοκαιρινή φαντασίωση, την εντελώς νέα Ferrari Portofino με τον μαγικό V8 biturbo του Maranello στους λόφους της Emilia Romagna. Ο καιρός δεν ήταν και τόσο καλοκαιρινός, ευκαιρία να απολαύσουμε την υπέροχη κουπέ σιλουέτα με την σκληρή αλουμινένια οροφή κλειστή.  

Η Porsche γιορτάζει τα 70ά της γενέθλια. Όχι με μεγαλοπρέπεια. Με την ψυχή της. με motoring parties σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Σε ένα από αυτά ήμασταν καλεσμένοι, στην Πολωνία, στο Silesia Ring. Οδηγήσαμε πολύ, χορτάσαμε Porsche Classics (ψέματα, δεν χορταίνεις ποτέ) και ακούσαμε πριβέ συναυλία Jay Kay.

Πίσω στην Ελλάδα, οδηγήσαμε την ανανεωμένη Ford Mustang 2.3 Ecoboost με το νέο 10άρι αυτόματο κιβώτιο, τον υπερπλούσιο εξοπλισμό και τη βελτιωμένη ποιότητα. Ένας ζωντανός θρύλος με αμερικάνικη αύρα αλλά ευρωπαϊκή συμπεριφορά. Τις ίδιες μέρες, το κλειδί ενός πολύ μικρότερου αυτοκινήτου είχε γίνει εξαιρετικά περιζήτητο. Δοκιμάσαμε το νέο Suzuki Swift Sport, με το αναμενόμενα εξαιρετικό πλαίσιο περαιτέρω βελτιωμένο και για πρώτη φορά τούρμπο κινητήρα. Το οδηγήσαμε σε μια διαδρομή στο… χρόνο. Κόντρα στο αγαπημένο μας για το μοτοσικλετίστικο στροφάρισμα του 16βάλβιδου 1.3 Swift GTi και στο ολοκληρωμένο ατμοσφαιρικό Swift Sport.

Συναγερμός στη δημοφιλέστατη κατηγορία των μικρομεσαίων: Έχουμε master test του Volkswagen Golf 1.5 TSI Evo, αλλά και νέα άφιξη. Και τι άφιξη… Οδηγήσαμε το νέο Ford Focus. Ένα σημαντικό αυτοκίνητο με όλα τα πραγματικά χαρακτηριστικά που καθιστούν ένα μοντέλο premium, αλλά πάντα και πάνω από όλα Focus. Δηλαδή, ένα αυτοκίνητο με κορυφαία και κυρίως ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά. Στα «οικογενειακά» τις εντυπώσεις έκλεψε και το νέο XC40 T3. Αφαιρώντας έναν κύλινδρο και κυβικά το compact SUV της Volvo κερδίζει πάρα πολλά.

Στα αγωνιστικά, εκτός από το WRC και τον αγώνα της Σαρδηνίας με τον οποίο η Hyundai και o Neuville πήραν κεφάλι στο πρωτάθλημα, το μήνα που πέρασε είχαμε και Le Mans. Το κέρδισαν ή απλά δεν το έχασαν η Toyota και ο Alonso; Όπως και να έχει, στα βιβλία της Ιστορίας η Toyota μπήκε ως νικήτρια του εμβληματικού αγώνα, ο δεύτερος Ιάπωνας κατασκευαστής που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Και ο Ισπανός είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά στο Triple Crown.

Αυτά και πολλά ακόμη θα βρείτε στο νέο μας τεύχος για να διαβάζετε στην παραλία. Πιάστε το άφοβα με βρεγμένα χέρια. Κι αν χαλάσουν οι σελίδες μην αγχωθείτε. Σε λίγες μέρες θα το βρείτε και πάλι στο περίπτερο, στο stand των περιοδικών.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube