Δεν του άρεσε η Mercedes-AMG G63 και την έριξε από ελικόπτερο [video]

Δεν του άρεσε η Mercedes-AMG G63 και την έριξε από ελικόπτερο [video]

Προβλήματα αξιοπιστίας σε συνδυασμό με ένα χαμένο στοίχημα οδήγησαν τον ιδιοκτήτη να ξεφορτωθεί το G-Wagen με αυτό τον τρόπο.

Ένα ακόμη τρελό περιστατικό σχετικό με αυτοκίνητο έρχεται από τη Ρωσία, εκεί όπου ο vlogger Igor Moroz έριξε μια Mercedes-AMG G63 από ύψος 300 μέτρων χρησιμοποιώντας ελικόπτερο!

Ο Ρώσος που προφανώς χρησιμοποιεί το εν λόγω συμβάν για να κερδίσει την προσοχή του κόσμου σε Youtube και Instagram, δήλωσε πως η κορυφαία έκδοση της προηγούμενης γενιάς G-Wagen του είχε κάνει τη ζωή δύσκολη από τον Μάρτιο του 2018 οπότε και την αγόρασε, αναγκάζοντάς τον σε επαναλαμβανόμενες επισκέψεις στην αντιπροσωπεία για επισκευές. 

Σύμφωνα με τη ρώσικη ιστοσελίδα Kolesa, ο Igor Moroz έπαιξε κάποιου είδος στοίχημα με ένα φίλο του, λέγοντας πως αν έχανε θα έπρεπε να καταστρέψει το αυτοκίνητό του με το συγκεκριμένο τρόπο. Τελικά όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Ρώσος κράτησε την υπόσχεσή του και η Mercedes-AMG G63 έγινε κυριολεκτικά χαλκομανία μετά από την ελεύθερη πτώση.

Το stunt πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Petrozavodsk σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο. Το βίντεο είναι στα ρώσικα όμως αν θέλετε μπορείτε να το προχωρήσετε στο σημείο της πτώσης μετά το 5:00.

Πηγή: Carscoops και Frost Igor

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube