Corinna Schumacher: «Ο Michael είναι εδώ, διαφορετικός αλλά εδώ»

Corinna Schumacher: «Ο Michael είναι εδώ, διαφορετικός αλλά εδώ»

Κριτικοί και επιλεγμένοι δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ «SCHUMACHER» σε ειδική προβολή μεταφέρουν τι θα δούμε και θα ακούσουμε σ’ αυτό.

Ο Michael Schumacher παραμένει έγκλειστος στο σπίτι του μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, το Δεκέμβριο του 2013 και έκτοτε ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει για την κατάσταση της υγείας του.

Το ντοκιμαντέρ «SCHUMACHER» που θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 15 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» γύρω από τη ζωή του Γερμανού θρύλου της Formula 1 μετά το τραγικό ατύχημα, καθώς σε αυτό θα μιλήσουν για πρώτη φορά η γυναίκα του Corinna και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. 

Κριτικοί και επιλεγμένοι δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ σε ειδική προβολή, πριν τη διάθεσή του στο κοινό, μετέφεραν ήδη μερικά από τα πράγματα που θα δούμε και θα ακούσουμε σ’ αυτό. Ιδιαίτερη σημασία έχουν τα όσα αναφέρει η σύζυγός του, η οποία έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα του Michael Schumacher. 

«Φυσικά και μου λείπει ο Michael κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια, στον πατέρα του, σε όλους όσοι είναι γύρω του. Σε όλους λείπει ο Michael, αλλά ο Michael είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά είναι εδώ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Είμαστε μαζί σε αυτό. Ζούμε στο ίδιο σπίτι, κάνουμε τις θεραπείες. Κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε τον Michael να νιώθει καλύτερα και βεβαιωνόμαστε ότι είναι άνετος, και να νιώθει την οικογένεια, το δεσμό μας. Και ό,τι κι αν γίνει, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου. Όλοι μας.» συνεχίζει αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακόμη γίνονται προσπάθειες για να επανέλθει όσο το δυνατόν περισσότερο.

corinna

«Ακόμα μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα. Πάντα κατάφερνε να ολοκληρώνει τους αγώνες του με ασφάλεια. Αυτός είναι ο λόγος που ήμουν σίγουρη ότι είχε μερικούς φύλακες αγγέλους που τον παρακολουθούσαν και τον προστάτευαν. Δεν ξέρω αν ήταν απλώς ένα είδος προστατευτικού τοίχου που δημιουργείς υποσυνείδητα ή αν κατά κάποιο τρόπο ήμουν αφελής, αλλά απλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι στον Michael», τόνισε η Corinna, που αναφερόμενη στο ατύχημα είπε χαρακτηριστικά ότι «Ήταν πραγματικά μια μεγάλη ατυχία. Όλη η κακή τύχη που θα μπορούσε να έχει κανείς στη ζωή του».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube