Citroën: Δεν πρόκειται να αποχωρήσουμε από το WRC

Citroën: Δεν πρόκειται να αποχωρήσουμε από το WRC

H απομάκρυνση του Meeke έδρασε σαν λάδι στη φωτιά των φημών που ήθελαν τη Citroën μετά από τα όχι και τόσο καλά αποτελέσματα να προβληματίζεται για τη συνέχεια της παρουσίας της στο WRC.
Σήμερα, στο περιθώριο του ράλι της Σαρδηνίας, ο επικεφαλής της ομάδας, ο Pierre Budar, έβαλε τέλος στη σεναριολογία ξεκαθαρίζοντας προς όλους ποια είναι τα σχέδια της ομάδας για το μέλλον: Θα είμαστε εδώ και το 2020 είπε ο  Budar,  είναι 100% βεβαιωμένο. 

Μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Meeke λέγοντας πως πραγματικά είχε τις άριστες σχέσεις τόσο με αυτόν όσο και μα τον συνοδηγό του, τον Paul Nagle. Ίσως και γι' αυτό είπε ήταν πολύ δύσκολο να πάρει την απόφαση που πήρε, αλλά άλλο είναι οι προσωπικές σχέσεις και άλλο οι επαγγελματικές. Ξεκαθάρισε μάλιστα πως μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, κάτι που πάντως θα γίνει πριν τον αγώνα στην Φινλανδία που είναι στις 26-29 Ιουλίου. 

Ο Pierre Budar είπε ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής σε καθεστώς πλήρους εμπλοκής του Loeb, ενώ σε ό,τι αφορά στον Ogier δεν έκρυψε την επιθυμία του να ενταχθεί ο πεντάκις παγκόσμιος στο δυναμικό της ομάδας.
Αν ρωτήσετε, όλοι εδώ στο σέρβις παρκ θέλουμε τον Ogier στην ομάδα, είπε. Ένας Γάλλος σε μια γαλλική ομάδα είναι ό,τι καλύτερο,κατέληξε, αλλά δεν είναι καθαρά στο χέρι μας, δεν μπορεί να γίνει αν το θέλουμε μόνον εμείς. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube