Αυτή η Ferrari 499P Modificata ανήκει στον Lewis Hamilton;

Αυτή η Ferrari 499P Modificata ανήκει στον Lewis Hamilton;

Φαίνεται ότι ο Βρετανός πιλότος θέλει να νιώσει όπως οι νικητές του Le Mans, πίσω από το τιμόνι της Ferrari 499P Modificata.

Ferrari 499P Modificata

Αυτή είναι μια από τις πρώτες ιδιόκτητες Ferrari 499P Modificata που κατασκευάστηκε από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Και θα μπορούσε κάλλιστα να προορίζεται για το γκαράζ του τελευταίου αποκτήματος της στην F1, του πολυνίκη Lewis Hamilton.

Η Ferrari 499P Modificata παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο για να γιορτάσει την ιστορική νίκη στις 24 Ώρες του Le Mans. Το αυτοκίνητο παραγωγής είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το αγωνιστικό που κυριάρχησε στον αγώνα αντοχής. Μόνο που αποδίδει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, 870 ίππους συνολικά, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να συμμορφώνεται με τους αγωνιστικούς περιορισμούς της κατηγορίας.

Τι πιο ταιριαστό για τον Βρετανό πιλότο από το να προσθέσει ένα τέτοιο αριστούργημα στο γκαράζ του;

Ferrari 499P Modificata

Και πόσο κοστίζει; Οι τιμές ξεκινούν από τα πληθωρικά €5,1 εκατομμύρια και περιλαμβάνουν τη σύνδρομη των πρώτων δύο χρόνων στο πρόγραμμα Sport Prototipi Clienti.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία αναλαμβάνει τη μεταφορά του αυτοκινήτου και το να είναι ετοιμοπόλεμο σε επιλεγμένες πίστες ανά τον πλανήτη. Ο ιδιοκτήτης έχει να ασχοληθεί μόνο με την οδήγηση.

 

 

Η συγκεκριμένη Ferrari 499P Modificata είναι φινιρισμένη σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, που κάνει όμορφη αντίθεση με πολλά χρυσά στοιχεία. Στην καμπίνα, τα πλαϊνά μαρσπιέ και το πίσω φτερό.

Διαθέτει επίσης αυτοκόλλητα με τον αριθμό «44» στο καπό και στο πλάι. Από τη στιγμή που πρόκειται για το νούμερο του Lewis Hamilton, είναι λογικό να υποθέτουμε ότι αυτός μπορεί να είναι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μοντέλου. Είτε ότι κάποιος πελάτης της Ferrari σκέφτηκε αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο για να γιορτάσει το γεγονός ότι ο Βρετανός θα οδηγεί τα ιταλικά μονοθέσια.

Ferrari 499P Modificata

Ο Hamilton έχει στην κατοχή του πολλές εξωτικές κατασκευές όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας μοναδικής Pagani Zonda 760LH. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014, η Mercedes-Benz παρουσίασε μια έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας της SL 63 AMG σε ματ μαύρο χρώμα με χρυσές πινελιές, για να γιορτάσει τον τίτλο που κατέκτησε στην F1 ο διάσημος πιλότος εκείνη τη χρονιά.

Όπως και να έχει, όποιος κι αν είναι ο ιδιοκτήτης της Ferrari 499P Modificata, η οδήγησή της θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Σκεφτείτε ότι είναι το αυτοκίνητο που κέρδισε το Le Mans. Απλώς λίγο ισχυρότερο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube