Euro NCAP: Πέντε αστέρια για Alfa Romeo Giulia, VW Tiguan και SEAT Ateca [videos]

Euro NCAP: Πέντε αστέρια για Alfa Romeo Giulia, VW Tiguan και SEAT Ateca [videos]

Δείτε βίντεο από τις δοκιμές πρόσκρουσης και των τριών αυτοκινήτων

Tη διάκριση των πέντε αστέρων απέσπασαν στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποίησε ο ευρωπαϊκός οργανισμός ασφαλείας Euro NCAP τα νεοφερμένα Alfa Romeo Giulia, VW Tiguan και SEAT Ateca. 
 
Μάλιστα η διάκριση αφορά σε εκδόσεις με το βασικό εξοπλισμό μια και ο Euro NCAP πραγματοποιεί πλέον δοκιμές τόσο στη βασική έκδοση κάθε αυτοκινήτου όσο και σε αυτήν με τον πλήρη (πιο πλούσιο) εξοπλισμό. Να σημειώσουμε εδώ πως και τα τρία αυτοκίνητα διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό σύστημα αυτόματης πέδησης. 
 
Η Alfa Romeo Giulia πήρε 98% στην προστασία ενηλίκων επιβατών (σημείωσε πιο υψηλή επίδοση απο το Volvo ΧC90 που είχε σημειώσει επίδοση 97%), 81% στην προστασία παιδιών, 69% στην προστασία πεζών και 60% στα συστήματα ασφαλείας. 



Tο VW Tiguan έχει 96% στην προστασία ενηλίκων επιβατών, 84% στην προστασία παιδιών, 72% στην προστασία πεζών και 68% στα συστήματα ασφαλείας.


Τέλος το SEAT Ateca συγκέντρωσε 93% στην προστασία ενηλίκων επιβατών, 84% στην προστασία παιδιών, 71% στην προστασία πεζών και 60% στα συστήματα ασφαλείας.


 
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube