Εμπιστοσύνη στη θωράκιση που κάνεις, με αποδείξεις [video]

Εμπιστοσύνη στη θωράκιση που κάνεις, με αποδείξεις [video]

Η Texas Armoring Corporation είναι τόσο σίγουρη για τη δουλειά της που βάζει τον CEO της σε μια Mercedes-Benz GL και του ρίχνουν με ένα ΑΚ-47.

Όταν προσφέρεις ένα προϊόν που σχετίζεται με την ασφάλεια, για να σε εμπιστευτούν οι πελάτες θα πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι εσύ ο ίδιος εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Και η Texas Armoring Corporation μάλλον τα κατάφερε.

Η Texas Armoring Corporation ασχολείται από το 1997 με τη θωράκιση οχημάτων. Για να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς της αποφάσισε να καταγράψει σε video μια επίθεση με ΑΚ-47 σε μια κατάλληλα προετοιμασμένη Mercedes-Benz GL-Class. Και για να αποδείξει πόση εμπιστοσύνη έχει στη δουλειά της εταιρίας του ο διευθύνων σύμβουλος Trent Kimball αποφάσισε να καθίσει ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

Ο άνθρωπος που ανέλαβε το ρόλο του σκοπευτή στάθηκε λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε 12 φορές το παρμπρίζ. Παρότι μικρά κομματάκια γυαλιού εκτοξεύτηκαν προς κάθε κατεύθυνση το ίδιο το παρμπρίζ δεν έσπασε, προστατεύοντας τελικά με επιτυχία τον Kimball. Ο σκοπευτής βέβαια δεν έριξε ποτέ στο ίδιο ακριβώς σημείο για 2η φορά, μερικά χτυπήματα όμως ήταν πραγματικά πολύ κοντά.

Η TAC υποστηρίζει ότι η δοκιμή της είναι πραγματική και ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί κανένα ειδικό εφέ. Ανέβασε μάλιστα στο YouTube άλλο ένα video από την κάμερα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, ως απόδειξη ότι στη θέση του οδηγού καθόταν πράγματι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας και όχι κάποια πλαστική κούκλα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube