Η τιμωρία της ωραίας κοιμωμένης [video]

Η τιμωρία της ωραίας κοιμωμένης [video]

Δείτε πώς την έμαθε ο φίλος της να φοράει τη ζώνη ασφαλείας.

Το viral video δεν είναι καινούργιο, αλλά το ανέσυρε η Ισπανική Αστυνομία για μια καμπάνια υπέρ της χρήσης της ζώνης ασφαλείας.

Το video, που μπορείτε να το δείτε στο tweet παρακάτω, γυρίστηκε στην Taiwan τον περασμένο μήνα, προφανώς από τον οδηγό του αυτοκινήτου, που είτε βιντεοσκοπούσε την κοπέλα και είδε κάποιο εμπόδιο την τελευταία στιγμή, είτε ήθελε να κάνει φάρσα στη φιλενάδα του. Ήδη το κλιπ μετράει 10 εκατομμύρια θεάσεις.

Βλέπουμε μια πανέμορφη κοπέλα να κοιμάται στο κάθισμα του συνοδηγού, έχοντας τα πόδια της στο ταμπλό. Και μη φορώντας τη ζώνη. Δύο εν δυνάμει ολέθρια λάθη. Στην περίπτωσή μας όμως η εξέλιξη είναι αστεία, σε επίπεδο κινουμένων σχεδίων: Ο οδηγός φρενάρει απότομα και η κοπέλα γλιστρά και πέφτει στο δάπεδο, με τα χέρια και τα πόδια στον αέρα. Σφηνωμένη, δεν μπορεί να βγει, θυμίζοντας αναποδογυρισμένη χελώνα και φωνάζοντας από νεύρα και απελπισία.

Μπορεί να έγινε ρεζίλι σε εκατομμύρια μάτια, όμως από την άλλη ήταν πολύ τυχερή διότι σε περίπτωση σύγκρουσης μπορεί να είχε περάσει και μέσα από το παρμπρίζ, με τραγικά αποτελέσματα…

Εξ ου και η καμπάνια της Ισπανικής Αστυνομίας.

[Πηγή: Daily Mail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube