Απολαύστε τον Sébastien Loeb πίσω από το τιμόνι του Peugeot T16 [video]

Απολαύστε τον Sébastien Loeb πίσω από το τιμόνι του Peugeot T16 [video]

Ένα εντυπωσιακό video με on board πλάνα από την ανάβαση Montée des Lègendes του 2018.

Ο Sébastien Loeb, με 9 συνεχόμενους τίτλους στο WRC και συμμετοχή μεταξύ άλλων σε Dakar, Le Mans και Rallycross είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς όλων των εποχών. Είναι λοιπόν πολύ ευχάριστο για όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού όταν δημοσιεύεται ένα video με τον Γάλλο εν δράσει, ιδιαίτερα όταν αυτός βρίσκεται σε ένα απίστευτα γρήγορο όχημα, όπως το Peugeot T16.

Μπορεί το ρεκόρ του στο Pikes Peak να έχει πλέον ξεπεραστεί, όμως το Peugeot 208 T16 συνεχίζει να συναρπάζει με τις επιδόσεις του. Το αγωνιστικό πρωτότυπο που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2013 και από το 2017 ανήκει στον ίδιο τον Sébastien Loeb, φορά twin-turbo κινητήρα 3,2 λίτρων με απόδοση 875 PS ενώ ζυγίζει μόλις 875 kg! Τα εξωπραγματικά τεχνικά χαρακτηριστικά του επιτρέπουν επιτάχυνση 0-100km/h σε 1,8" και 0-200km/h σε 4,8" πριν την τελική ταχύτητα 240km/h.

Στο παρακάτω video που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα, ο Loeb οδηγεί το μοντέλο στην ανάβαση Montée des Lègendes που έλαβε χώρα στο Col de la Faucille της Γαλλίας το 2018. Σας αφήνουμε να απολαύσετε οδήγηση με τέρμα γκάζι στην άσφαλτο, από τον μετρ του είδους:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube