Ανατριχιαστική «έβγα» του Rovanperä στο Ράλι Αργεντινής [videos]

Ανατριχιαστική «έβγα» του Rovanperä στο Ράλι Αργεντινής [videos]

Το Skoda του 17χρονου μπήκε με τούμπες μέσα σε κάμπινγκ θεατών και πέρασε πετώντας πάνω από μια σκηνή – ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

Δεν είναι ποτέ καλό νέο το να κόβεται απότομα η αναμετάδοση ενός αγώνα από το WRC Plus, και το πλάνο να δείχνει το χάρτη. Όμως αυτό ήταν που συνέβη όταν ο Kalle Rovanperä βγήκε από το δρόμο στην Ε.Δ.17, Giulio Cesare, του Ράλι Αργεντινής.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε παρά το γεγονός ότι το Skoda Fabia R5 πέρασε πετώντας πάνω από ένα αντίσκηνο θεατών και προσγειώθηκε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. 

Ο 17χρονος Φιλανδός ήταν επικεφαλής της κατηγορίας WRC2, έχοντας περάσει τον πρωταθλητή Pontus Tidemand, οδηγώντας με απίστευτο θάρρος μέσα στην ομίχλη. Όμως σε μια γρήγορη δεξιά της Ε.Δ.17, το Skoda ξάκρισε, χτύπησε στο ανάχωμα στην άκρη του δρόμου, απογειώθηκε και μπήκε κάνοντας μια σειρά από τούμπες μέσα σε ένα κάμπινγκ θεατών. Το ερασιτεχνικό video δείχνει το Fabia να περνάει πάνω από το αντίσκηνο, εν μέσω των κραυγών των θεατών που παρακολουθούν από απέναντι.

Ευτυχώς, οι μόνες ζημιές ήταν στο Skoda, στο αυτοκίνητο του κατασκηνωτή και σε αντικείμενα του κάμπινγκ. Ο Rovanperä καθησύχασε με tweet ότι αυτός και ο συνοδηγός του, Jonne Halttunen, ήταν καλά – κι ένας εκπρόσωπος του WRC είπε στο Jalopnik ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. 


Να κι άλλη μια προειδοποίηση ότι πρέπει να διαλέγουμε προσεκτικά το πού θα καθίσουμε για να παρακολουθήσουμε μια ειδική διαδρομή ράλι…

[Πηγή: Jalopnik]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube