Αναβαθμισμένο Abarth 124 Rally 2019 [video]

Αναβαθμισμένο Abarth 124 Rally 2019 [video]

Το αγωνιστικό της κατηγορίας FIA R-GT class βελτιώνεται στα σημεία.

Η Abarth παρουσίασε το αναβαθμισμένο αγωνιστικό 124 Rally το οποίο επιστρέφει δυναμικά μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν στην κατηγορία FIA R-GT class.

Οι βελτιώσεις σε απόδοση και στήσιμο ήρθαν μετά από 5.000 χιλιόμετρα δοκιμών και έχουν στόχο να κάνουν το όχημα πιο εύκολο στην οδήγηση και πιο φιλικό στη ρύθμιση ανάλογα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε οδηγού.

Abarth 124 rally

Ο κινητήρας έχει μια πιο γραμμική καμπύλη ροπής η οποία αυξήθηκε στις χαμηλές στροφές ενώ καλύτερη είναι και η απόκριση του γκαζιού. Το διαφορικό έχει νέα ρύθμιση για κλείδωμα και το Traction Control απέκτησε τέσσερα προγράμματα (High, Medium, Low Grip, Wet) τα οποία επιλέγονται από το τιμόνι και επεμβαίνουν στον τρόπο που αποδίδει ο κινητήρας τη ροπή.

Επιπλέον, το κιβώτιο ταχυτήτων ανεβάζει ταχύτητες πιο γρήγορα ενώ το κατέβασμα γίνεται πιο ομαλά ώστε να αποτραπεί το κλείδωμα του πίσω άξονα, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με το πιο αποτελεσματικό χειρόφρενο. Βελτιωμένη η αίσθηση και στο φρενάρισμα που είναι πιο προοδευτικό και δίνει καλύτερο έλεγχο στον οδηγό.

abarth 124 rally

Η Abarth επενέβη και το στήσιμο του αυτοκινήτου, βελτιώνοντας την πρόσφυση στην άσφαλτο. 

Όσο για τις χωμάτινες διαδρομές, η εταιρεία προσφέρει ένα νέο πακέτο που περιλαμβάνει αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 40 mm, μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης και δισκόφρενα συμβατά με ζάντες 15" (για χωμάτινα ελαστικά).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Abarth 595 esseesse και 124 Rally Tribute στη Γενεύη

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube