Alonso: Δεν έχω καμία εμπλοκή στις αλλαγές στη McLaren

Alonso: Δεν έχω καμία εμπλοκή στις αλλαγές στη McLaren

Ο Ισπανός απαντά σε όσους τον θέλουν να έχει και άλλο ρόλο στην ομάδα εκτός από αυτόν του οδηγού.

O Fernando Alonso αρνείται κατηγορηματικά πως είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στις πρόσφατες αλλαγές στη διοίκηση της McLaren που σηματοδοτήθηκαν από την αποχώρηση του Eric Boullier.

Ο Ισπανός θέλησε να διαψεύσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι πίσω από την τοποθέτηση του Gil de Ferran στη θέση του Boullier, με δεδομένη τη σχέση του Ferran με τον Alonso αλλά και το γεγονός ότι από πολλούς ο Zak Brown θεωρείται πως δεν έχει την εμπειρία να διοικήσει την ομάδα.

Ο Alonso μάλιστα, για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα λεγόμενά του, είπε ότι έμαθε τις αλλαγές όπως και ο Stoffel Vandoorne από την ενημέρωση που τους έγινε αφού αυτές είχαν αποφασιστεί.
Θέλοντας να ξακαθαρίσει το ρόλο του είπε πως το γεγονός ότι έχει στην F1 τη μεγαλύτερη εμπειρία από όλους, του δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνει όποτε χρειάζεται για να δίνει στην ομάδα ένα feedback από όσα έχει δει και βιώσει σε άλλες ομάδες, αλλά αυτό είναι-όπως είπε- κάτι που κάνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλοι οι οδηγοί.

Τέλος αναφερόμενος στον Zak Brown είπε πως έχει μια πολύ καλή σχέση μαζί του, τον εμπιστεύεται και πιστεύει πως θα αποδειχθεί ένας καλός ηγέτης για τη McLaren.
Ούτε ο Flavio (Briatore) είπε, ήξερε να σχεδιάζει αυτοκίνητα, όμως αποδείχθηκε ένας εξαιρετικός ηγέτης για την ομάδα του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube