VW ID.3 Pro S Prime: Νέα ειδική έκδοση με μεγαλύτερη αυτονομία

VW ID.3 Pro S Prime: Νέα ειδική έκδοση με μεγαλύτερη αυτονομία

Η γκάμα του VW ID.3 εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση Pro S Prime, η οποία χάρη στην μεγαλύτερη μπαταρία της υπόσχεται αυτονομία 549 km.

Η γκάμα του VW ID.3, του μικρότερου ηλεκτρικού μοντέλου της γερμανικής εταιρείας, εμπλουτίστηκε και στην χώρα μας με τη νέα ειδική έκδοση ID.3 Pro S Prime.

Η έκδοση Prime που πλέον είναι διαθέσιμη και για το ID.3 Pro S, προσφέρεται με τη μεγάλη μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 77kWh που σε συνδυασμό με την μέση κατανάλωση των 15,8 kWh/100 km, εξασφαλίζει στη νέα έκδοση αυτονομία 549 km.

Ο βασικός εξοπλισμός του ID.3 Pro S Prime ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα και την άνεση στο εσωτερικό, όσο και για το πλήθος των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Ο επιπρόσθετος εξοπλισμός της νέας έκδοσης κάνει επίσης τη διαφορά, καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου 19’’με AirStop ελαστικά, σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ, εξωτερικά αναδιπλούμενους καθρέπτες κ.α.

Στο εσωτερικό, ο φωτισμός Ambient 30 χρωμάτων συνδυάζεται αρμονικά με την επένδυση καθισμάτων σε micro fleece «ArtVelours», ενώ το δερμάτινο τιμόνι είναι θερμαινόμενο όπως και τα μπροστινά καθίσματα. Επιπλέον, τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ η κεντρική κονσόλα διαθέτει δύο ποτηροθήκες, φωτιζόμενο χώρο τοποθέτησης smartphone και αποθηκευτικό χώρο με roller.

Ενισχυμένα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης που περιλαμβάνουν επιπλέον την έξυπνη υποβοήθηση στάθμευσης Park Assist Plus και το σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών Pre-Crash. Το ID.3 Pro S Prime διαθέτει επίσης κάμερα οπισθοπορείας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι προσφέρεται αποκλειστικά με δύο πίσω καθίσματα και δυνατότητα επιλογής μόνο του εξωτερικού χρώματος.

Η τιμή του ID.3 Prime Pro S είναι €46.500. Ποσό που με την ισχύουσα κρατική επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού οχήματος μειώνεται στις €38.500, καθιστώντας το ένα από τα πιο ανταγωνιστικά μοντέλα της αγοράς με βάση τον εξοπλισμό και την προσφερόμενη αυτονομία.

[Πηγή: VW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube