VW: Από 19.490 ευρώ το ανανεωμένο Polo GTI

VW: Από 19.490 ευρώ το ανανεωμένο Polo GTI

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση της κορυφαίας έκδοσης του ανανεωμένου Polo.

Σε ανακοίνωση τιμής και εξοπλισμού για την κορυφαία έκδοση του ανανεωμένου της σουπερμίνι προχώρησε η Volkswagen.

Πιο αναλυτικά, το ανανεωμένο Polo GTI διατίθεται πλέον με 1.800άρη TSI κινητήρα απόδοσης 192 ίππων, που συνδυάζεται είτε με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο είτε με το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG εφτά σχέσεων. Στην πρώτη περίπτωση η ροπή φτάνει τα 32,6 kgm, ενώ στην δεύτερη τα 25,5. Και οι δύο εκδόσεις όμως εκπέμπουν κάτω από 140 gr/km CO2, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να εισέρχονται σε καθημερινή βάση στον πράσινο δακτύλιο.

Από πλευράς εξοπλισμού, το Polo GTI διαθέτει πλήρες πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα μέσα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες. Επιπλέον, με κόστος 300 ευρώ μπορείτε να τοποθετήσετε και το Sport Performance Kit που με το πάτημα του Sport πλήκτρου στο ταμπλό τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ σφίγγουν, το γκάζι αποκτά ακόμα καλύτερη απόκριση, το τιμόνι περισσότερο βάρος και η γεννήτρια ήχου βγάζει πιο σπορ χροιά.

Η τιμή για το ανανεωμένο VW Polo GTI ξεκινάει τα 19.490 ευρώ για την 3θυρη έκδοση αμαξώματος και για την 5θυρη από τα 19.950, πάντα σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης. Επιπλέον, το κόστος για το DSG κιβώτιο ανέρχεται στα 1.800 ευρώ.

[Πηγή: VW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube