node/31375

Τέλος για την 3θυρη έκδοση του Range Rover Evoque

Οι χαμηλές πωλήσεις και η έλευση της νέας γενιάς, καταργούν το 3θυρο αμάξωμα από την γκάμα του Evoque.

Η Jaguar Land Rover έπαψε σε παγκόσμιο επίπεδο την παραγωγή της 3θυρης έκδοσης του δημοφιλούς Range Rover Evoque, κυρίως λόγω του χαμηλού μεριδίου πωλήσεων στην γκάμα του μοντέλου.

Η έλευση της Convertible έκδοσης, της τρίτης έκδοσης αμαξώματος του δημοφιλούς Evoque, έφερε μια μείωση στην εμπορική δυναμική του 3θυρου, αναγκάζοντας την JLR να προβεί σε διακοπή της παραγωγής. Πηγές αναφέρουν ότι το 95% των πωλήσεων του Range Rover Evoque αφορούν το 5θυρο αμάξωμα.

Δηλαδή, όσοι θέλουν πλέον μια λιγότερο πρακτική έκδοση από το 5θυρο Evoque, θα πρέπει να καταφύγουν στο Convertible. Μάλιστα, ένας εκπρόσωπος της JLR ανέφερε ότι από το MY2019 του μοντέλου θα υπάρξει ένας εξορθολογισμός της γκάμας του Evoque που θα επικεντρωθεί στην πλειοψηφία των πωλήσεων(5θυρο και Convertible αμάξωμα).

Land Rover Range Rover Evoque Convertible

Η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί έκπληξη η διακοπή του 3θυρου Evoque, καθώς οι περισσότεροι κατασκευαστές καταργούν τις αντίστοιχες εκδόσεις διαφόρων μοντέλων τους, μιας και το αγοραστικό κοινό κατευθύνεται στις πρακτικότερες 5θυρες εκδόσεις.

Το γεγονός αυτό θα «στιγματίσει» και τη νέα γενιά του μοντέλου που θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο. Παρά την κυριαρχία της 5θυρης έκδοσης σε πωλήσεις, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και έκδοση Convertible. Για 3θυρο ούτε λόγος. Η σχεδίαση του νέου μοντέλου θα φέρει πολλά χαρακτηριστικά που πρωτοείδαμε στο αδελφό Velar, ενώ η γκάμα θα περιλαμβάνει και μια mild hybrid έκδοση.

Land Rover Range Rover Evoque 5 door

[Πηγή: Autocar UK]

node/39099

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Η νέα πρόταση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes-Benz ονομάζεται Welcome Tomorrow –γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… Γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!  

Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στο όποιο αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την 1η δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει από τις 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον 1ο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.

[Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz]

TAGS
node/39098

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα για το Nissan σας, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια, αλλά και την οικονομία.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, αυτή την περίοδο που διανύουμε τη φάση της αποκλιμάκωσης της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει :
• ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 24 Σημείων
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.  

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Nissan

[Δελτίο Τύπου Nissan]

TAGS