Τα μοντέλα της Ford μπορούν να γίνουν δικά σας με ευνοϊκούς όρους

Τα μοντέλα της Ford μπορούν να γίνουν δικά σας με ευνοϊκούς όρους

Η Ford, μέσω του προγράμματος Ford Value προσφέρει τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας της με ευνοϊκούς όρους και χαμηλό επιτόκιο 2,99%.

Ford Puma

Η Ford παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της και θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες για την εμπιστοσύνη τους, κάνει την απόκτηση των μοντέλων της φίρμας ακόμα πιο εύκολη και ευνοϊκή από ποτέ.

Fun-to-drive, ασφάλεια και τεχνολογία. Αυτοί οι τρεις πυλώνες χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν ακόμα τα μοντέλα της Ford. Πλέον, με το πρόγραμμα Ford Value εξασφαλίζει σε όλους τους υποψήφιους πελάτες ιδανικούς όρους, αλλά και μοναδικά προνόμια, τα οποία θα κάνουν την εμπειρία αγοράς του αγαπημένου τους Ford όχι μόνο εύκολη, αλλά ακόμα πιο συμφέρουσα.

H Ford, μέσω του προγράμματος Ford Value διευκολύνει την απόκτηση των Puma, Focus, Kuga και Mustang Mach-E

Ford Focus

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Ford Value είναι πολλά, ξεχωρίζουν όμως η χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από €4.799, το επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), τα 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect που είναι μεταβιβάσιμα στον επόμενο ιδιοκτήτη, εξασφαλίζοντας υψηλή μεταπωλιτική αξία καθώς και το συνολικό όφελος που μπορεί να φτάσει έως και τα €2.141.

Στην ουσία, με τα ίδια (ή και λιγότερα) χρήματα που θα έδινε κάποιος για την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκίνητου, μπορεί τώρα να εκμεταλλευτεί την πολύ χαμηλή προκαταβολή που του προσφέρει το νέο πρόγραμμα Ford Value και να αγοράσει ένα καινούργιο Ford με ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο, μόλις 2,99%.

Ας δούμε όμως τα οφέλη του προγράμματος στην πράξη, ξεκινώντας από το Ford Puma, το πιο οδηγοκεντρικό και καλοστημένο B-SUV της αγοράς. Με το Ford Value, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να αποκτήσουν το αυτοκίνητο με προκαταβολή €4.799 και επιτόκιο από 2,99%. Σε όλα αυτά, προστίθενται και η εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών Ford Protect αλλά και το όφελος €1.000 που προσφέρει η Ford.

Ford Puma

Στην συνέχεια ακολουθεί το Ford Focus, ένα από τα best-seller της μάρκας που δικαίως λογίζεται μεταξύ των διαχρονικά πιο ολοκληρωμένων προτάσεων στην μικρομεσαία κατηγορία. Σήμερα το Focus είναι ακόμα πιο προσιτό, με όφελος €1.972 σε συνδυασμό με χρηματοδότηση Ford Finance, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και 2,99% επιτόκιο. Η προσφορά είναι σε ισχύ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων μέχρι τις 31/03.

Ford Focus

Όσον αφορά το Ford Kuga, το C-SUV το οποίο ξεχωρίζει για την πολύπλευρη, πρακτική και οικονομική υπόσταση, ελέω του πολυβραβευμένου βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost μπορεί αποκτηθεί με επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από €6.802, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος €2.141. Όπως και στην περίπτωση του Focus, η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων μέχρι τις 31/03.

Ford Kuga

Τέλος, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, που διακρίνεται για το σπορ DNA, την μεγάλη αυτονομία και ένα εκ των αποδοτικότερων ηλεκτρικών συστημάτων της αγοράς διατίθεται με το πρόγραμμα Ford Value και επιτόκιο 0,9%, 8 χρόνια εγγύηση ή 160.000 km, 8 χρόνια συντήρηση ή 4 χρόνια σέρβις. H τιμή της, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης και προωθητικού προγράμματος για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, διαμορφώνεται στις €54.003.

Ford Mustang Mach-E



 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube