Suzuki: Από 8.990 ευρώ το νέο Celerio

Suzuki: Από 8.990 ευρώ το νέο Celerio

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του νέου ιαπωνικού μίνι.

Σε ανακοίνωση τιμών και επιπέδων εξοπλισμού για το νέο μίνι Celerio, προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Suzuki Celerio προσφέρεται σε μία έκδοση κινητήρα με έναν 3κύλινδρο 1,0 λίτρου με απόδοση 68 ίππους και 9,2 kgm ροπής. Συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο AGS και είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές ρύπων EU6. Επιπλέον, χάρη στις χαμηλές εκπομπές C02 δεν επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη του με ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι δύο, GL και GLX, με το βασικό να προσφέρεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο. Το επίπεδο εξοπλισμού GL περιλαμβάνει τέσσερις αερόσακους, ABS, ESP, κλιματισμό, υποβοηθούμενο τιμόνι, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, ράδιο CD MP3 με Bluetooth και φώτα ημέρας. Η πλούσια GLX προσφέρει επιπλέον, αερόσακους οροφής, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου και Hill Hold Assist (μόνο στο AGS).

Η τιμή για το νέο μίνι της Suzuki ξεκινά από τα 8.990 ευρώ, πάντα σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης και την έκπτωση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

ΜοντέλοΤιμήΤιμή με απόσυρση και Easy Bonus
Celerio 1.0 GL€ 10.720€ 8.990
Celerio 1.0 GLX€ 11.320€ 9.545
Celerio 1.0 GLX AGS€ 12.220€ 10.385

[Πηγή: Suzuki]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube